Ilustracija / Shutterstock
29/05/2024 u 17:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Eksplozija u zgradi u Ohaju: Poginula jedna osoba, nekoliko povrijeđeno

U eksploziji u prizemlju stambene zgrade u gradu Jangstaun u saveznoj državi Ohajo poginuo je bankar, nekoliko ljudi je povrijeđeno, a jedna osoba je u kritičnom stanju.

Policija i službenici za hitne slučajeve prvobitno su smatrali da je uzrok eksplozije prirodni gas, ali je šef vatrogasne službe kasnije rekao da se uzrok još istražuje, prenosi AP.

Eksplozija se dogodila oko 14.45 časova po lokalnom vremenu u utorak, što je prouzrokovalo da se dio prizemlja uruši u podrum.

Zgrada od 13 spratova ima filijalu banke Džej Pi Morgan Čejs u prizemlju i stanove na gornjim spratovima. Policija i Agencija za upravljanje vanrednim situacijama okruga Mahoning saopštili su da je došlo do eksplozije prirodnog gasa, ali je šef vatrogasne službe kasnije rekao da je prerano reći.

- Ne znamo šta je izazvalo eksploziju. Znamo da je došlo do eksplozije i da je napravila veliku štetu na dnu zgrade - rekao je šef vatrogasne službe Beri Finli u utorak.

Sedam povrijeđenih prebačeno je u bolnicu Mersi u Jangstaunu, a portparol bolnice je rekao da je jedna osoba u kritičnom stanju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jun 2024 07:12