/ - DANAšNJI PRIKAZ INTERAKTIVNE MAPE (FOTO: SKRINšOT)
12/06/2022 u 16:29 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ИНТЕРАКТИВНА МАПА: 109. дан рата, ево како изгледају сви напади на Украјину

Једна од могућности је и да кликнете на сваки дан од почетка рада и упоредите како сада изгледају напади са онима из сваког претходног дана

Руска агресија на Украјину траје више од 100 дана, данас је тачније 109. Један од извјештаја овог рата, који је приказан у виду карте, је интерактивна мапа.

Тако да и данас можете кликом на линк испод "отићи" на интерактивну мапу гдје можете да се "крећете"  по  карти која приказује руске нападе на Украјину.

ИНТЕРАКТИВНУ МАПУ ПОГЛЕДАJТЕ ОВДЕ

image
- - DANAšNJI PRIKAZ INTERAKTIVNE MAPE -Klikom na neku od opcija sa lijeve strane birate koji dan rata želite da pogledtae (FOTO: SKRINšOT)

Једна од могућности је и да кликнете на сваки дан од почетка рада и упоредите како сада изгледају напади са онима из сваког претходног дана.

Подсјећамо, Давид Батасвили, новинар Јерусалем Поста и Форбеса, направио је интерактивну карту руског напада на Украјину.

Подсјећамо, Руски предсједник Владимир Путин обjавио jе почетак напада на Украjину. Путин jе обраћању нациjи наjавио почетак "специjалне воjне операциjе" чиjи jе циљ "демилитаризациjа и денацификациjа, а не окупациjа државе". Стижу први извјештаjи о експлозиjама широм Украjине, укључуjући и Киjев. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 00:30