Кадиров са супругом / - фото: Профимедиа
31/03/2022 u 18:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ко је жена Рамзана Кадирова: Родила му 10 дјеце, сама ће одабрати његову наредну супругу

Пошто је код њих полигамија дозвољена, Кадиров има право на четири законите супруге, али још увијек има само Медни

Медни Мусаевна Кадирова је прва и за сада једина жена Рамзана Кадирова, шефа Чеченије. Медни је упознала Рамазана још док су били дјеца - одрасли су у истом селу, ишли у исту школу.

На очев савјет, Кадиров је изабрао Медни за супругу кад му је било вријеме да се жени. Медни је тада имала 17 година, а Рамзан 19. Пар је ускоро добио своје прво дијете, сина, који је име добио по деди Ахмеду, који је погинуо бранећи своју земљу, пише Стил.

Након Ахмеда, дошло је још деветоро дјеце, па Медни и Рамазан сада имају четири сина и шест ћерки, али су усвојили још два дјечака и тиме дали примјер свима у Чеченији да је породица приоритет.

Осим што се бави дјецом, Медни је покренула и модну линију којом промовише традиционалну одјећу и стил. Жене у Чеченији се облаче по строгим исламским правилима, покривајући главу и тијело, а лице веома мало шминкају.

Модна линија Медни Кадиров веома је популарна у исламском свијету па се њени модели израђују и у Уједињеним Арапским Емиратима.

Рамзан је говорио како његова жена поштује строга правила облачења, али да се у приватности њихове куће сређује и шминка за свог мужа.

Пошто је код њих полигамија дозвољена, Кадиров има право на четири законите супруге, али још увијек има само Медни. Иако се спекулисало да је недавно оженио још једну, осамнаестогодишњу Фатиму коју је упознао током ревије своје жене Медни, то није истина.

Рамазан је неколико пута наводио да ниједна жена није ни принијети његовој Медни, те ако дође до тога, он ће се уз благослов своје прве жене - оженити!

"Још нисам упознао жену која може надмашити врлине и љепоту моје вољене Медни," рекао је Кадиров једном приликом.

Предсједник Чеченије је веома контроверзна и необична личност, која привлачи пажњу људи који и не прате политику. Рамзан Кадиров је постао активан миротворац и дао је значајан допринос развоју своје републике и главног града Грозог.

Рођен је 5. октобра 1976. године, а његов отац Ахмад Кадиров био је истакнути политичар.

Сада је Кадиров добио титулу Хероја Руске Федерације, а добио је и Ред за заслуге за домовину и Ред Храбрости.

Одбранио је дипломски рад из економије, мајстор је у боксу, игра фудбал, активан је на Инстаграму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 10:27