Илон Маск / - Инстаграм
09/05/2022 u 10:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маск: Ако умрем под мистериозним околностима, било је добро познавати вас

Непосредно прије тога, Маск је подијелио објаву на руском у којој пише да је Маск "укључен у снабдијевање фашистичких снага у Украјини војном опремом

Илон Маск, извршни директор Тесле, а ускоро и нови власник Twittera, познат по томе што изазива олују својим твитовима, изазвао је данас још једну након твита у којем говори о својој смрти "под мистериозним околностима".

"Ако умрем под мистериозним околностима, било је добро познавати вас", твитовао је Елон Маск, нешто више од недјељу дана након што је најавио куповину Twittera.

Непосредно прије тога, Маск је подијелио објаву на руском у којој пише да је Маск "укључен у снабдијевање фашистичких снага у Украјини војном опремом."

"И за ово, Илоне, бићеш сматран одговорним као одрасла особа - без обзира на то колико глумио будалу", додаје се у објави.

Ова два твита изазвала су лавину коментара, а многи се питају да ли се милијардер заиста суочава с пријетњама Русије због тога што је помогао Украјини усред рата.

Наиме, у фебруару, Старлинк сателитски интернет Маскове компаније СпацеX активиран је у Украјини.

Маск је посљедњих неколико мјесеци интензивно у центру пажње медија, од активације Старлинка у Украјини, до његовог изазова Путина на дуел, све до критиковања Twittera, а онда и куповине истог, због чега су коментари на његовом твиту о "мистериозној смрти" подијељени. Неки су против њега, а многи га подржавају и показују солидарност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:26