Dmitrij Medvedev / - EPA-EFE
29/11/2023 u 09:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medvedev: Amerikanci će Zelenskog zgnječiti kao pauka kad dođe vrijeme

Američki entomolozi baš vole eksperimente na insektima. Njihova nacionalna zabava je da različite vrste paukova stave u teglu i da sa neskrivenim zadovoljstvom gledaju kako jedni druge jedu, napisao je on

Amerikanci će nemilosrdno zgnječiti ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog kada se „naigraju“ sa njim, kao sa eksperimentalnim insektom, napisao je na Telegram kanalu zamenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

"Američki entomolozi baš vole eksperimente na insektima. Njihova nacionalna zabava je da različite vrste paukova stave u teglu i da sa neskrivenim zadovoljstvom gledaju kako jedni druge jedu", napisao je on.

"Prije ili kasnije, posmatranje insekata postaje beskrajno dosadno. Onda se oni stavljaju na dijetu i prati se rast agresije artropoda. Tada ova mala otrovna stvorenja posebno agresivno bodu i proždiru svoju vrstu. Naravno, preživi onaj koji je smjeliji, jači i deblji“, naglasio je političar.

"A šta je sa ovim najvažnijim glavnim paukom, koji se ugojio na račun krvi i tijela svojih saplemenika? Šta će biti sa njim, sa pobjednikom? Ako entomolozi stave ulog na njega, naravno. On će na kraju ipak biti nemilosrdno zgnječen papučom kada se s njim entomolog naigra“, objasnio je Medvedev, sumirajući post latinskim izrazom sic transit gloria mundi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:46