Dmitrij Medvedev / - EPA-EFE
07/09/2024 u 13:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Medvedev: Ne snima Holivud uzalud filmove o građanskom ratu u Americi

Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsjednik i sadašnji zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije, objavio je svoje predviđanje na Telegramu o sankcijama Zapada Rusiji. On smatra da "ne snima Holivud uzalud filmove o građanskom ratu u Americi".

- Donald Tramp je uvređen trenutnom administracijom i prijeti da će ukinuti sankcije Rusiji. Hoće li ih ukinuti ako bude izabran? Naravno da neće. Uprkos njegovoj očigledno „nesistemskoj“ prirodi, Tramp je na kraju čovek sistema. Da, on je ekstravagantan narcisoidni tip, ali je i pragmatičar. Tramp, kao biznismen, shvata da sankcije štete dominaciji dolara u svijetu. Ali ne toliko da organizuje revoluciju u SAD i ide protiv antiruske linije ozloglašene duboke države, koja je mnogo jača od bilo kog Trampa -  napisao je Medvedev, prenosi Nova.rs.

Medvedev: Ništa od pregovora dok ne porazimo neprijatelja

„Kamali će pripremiti lijepe besmislene govore“

- A šta je sa Haris? Ne treba očekivati iznenađenja ni od nje. Ona je neiskusna i, kako njeni neprijatelji tvrde, prosto glupa. Pripremiće joj lijepe  besmislene govore i dosadne tačne odgovore na pitanja koja će čitati sa telepromptera sa zaraznim osmehom - smatra on.

Medvedev je dodao da "sankcije protiv SSSR-a postojale su tokom 20. vijeka. Vratili su se u 21. vijek u neviđenim razmjerama.

- Dakle za sve nas – sankcije zauvjek. Ili bolje rečeno, sve do sloma Sjedinjenih Država tokom neizbježnog novog građanskog rata. Uostalom, nije uzalud Holivud snimao filmove o tome“ - dodao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 15:48