/ - SHUTTERSTOCK Medvedev
04/11/2022 u 10:22 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Medvedev: Rusija se bori protiv "umirućeg svijeta" za svetu zemlju

Nazvao je rusku zemlju svetom za Ruse, na njoj su "živjeli naši preci"-a sada "živi naš narod"

Rusija se bori protiv "umirućeg svijeta" za svoju svetu zemlju i ljude koji na njoj žive, a njeno oružje je istina, objavio je zamjenik predsjednika Vijeća bezbjednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev povodom Dana narodnog jedinstva koji se danas obilježava u Rusiji, prenosi Index.hr.

-Za što se borimo? Ruska Federacija je bogata i ogromna zemlja. Rusiji ne trebaju strane teritorije, imamo svega u izobilju- napisao je Medvedev u tekstu pod naslovom "Zašto je naša borba ispravna".

Nazvao je rusku zemlju svetom za Ruse, na njoj su "živjeli naši preci"-a sada "živi naš narod".

Medvedev piše da Rusija nikome "neće prepustiti svoju zemlju". "

-Mi štitimo svoj narod. Borimo se za svoje, za zemlju, za istoriju. Naglasio je da se Rusija "bori protiv onih koji je mrze, koji zabranjuju jezik, vrijednosti i vjeru, usađuju mržnju prema povijesti domovine- navodi on.

Dio umirućeg svijeta su i hrpa ludih nacističkih narkomana, njima zastrašen i drogiran narod, kao i psi lajavi iz zapadne uzgajivačnice i drugi predstavnici raspadnutog zapadnog carstva, smatra Medvedev.

-Oni nemaju ideala i vjere, osim navika koje su sami izmislili i standarda dvoumlja koje nameću, poričući moral normalnih ljudi. Ustajući protiv njih, stekli smo svetu moć- nastavlja Medvedev.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 03:05