/ - ZORAN MILANOVIĆ - FOTO SKRINŠOT YOUTUBE JUTARNJI LIST
27/01/2023 u 16:43 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milanović na ruskoj televiziji: Šta bi trebalo da budemo, američki robovi?

Solovjev potom komentarisao Milanovićevu izjavu riječima: "Dobro je što se pojavljuju političari kao predsjednik Hrvatske"

Vladimir Solovjev, glavni propagandista ruskog predsjednika Vladimira Putina, u svojoj emisiji objavio je izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića o ratu u Ukrajini i kazao da smatra da je dobro što se pojavljuju ljudi kao što je hrvatski predsjednik, prenosi Blic.rs.

Milanović je juče izjavio da se Amerika preko Ukrajine vodi posrednički (proxy) rat protiv Rusije.

-Koliko god na Zapadu pokušavali da uvjere svijet da se ne spremaju postati jedna od strana u sukobu, svi odavno shvataju da je rat u punom jeku- rekao je Solovjev u svojoj emisiji na ruskoj državnoj televiziji Rusija 1, prenio je hrvatski portal Index.

Nakon toga je Solovjev emitovao Milanovićevu izjavu o ratu u Ukrajini.

- Vašington i NATO preko Ukrajine vode proxy rat protiv Rusije. I obrnuto. Međutim, ako nemaš krajnji cilj, ako nemaš plan, onda to završava kao Avganistan - rekao je Milanović i dodao:

"Plan ne može biti maknuti Putina. Plan ne mogu biti sankcije. To su gluposti. Nećemo ništa postići. Nisu ni Miloševića slomili sankcijama. Idu iz rata u rat. Što bi trebalo biti? Američki robovi?".

Solovjev potom komentarisao Milanovićevu izjavu riječima: "Dobro je što se pojavljuju političari kao predsjednik Hrvatske".

Milanovićeve izjave je u istoj emisiji pohvalio i jedan od gostiju Vladimira Solovjeva, predsednik Odbora za odbranu u ruskom parlamentu Andrej Partapolov.

-Dobro je što se uopšte pojavljuju političari koji počinju razmišljati o vlastitom narodu, kao predsjednik Hrvatske- rekao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:19