Donald Tramp / - SHUTTERSTOCK
19/10/2024 u 17:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Miting u Detroitu: Tramp 20 minuta ćuteći šetkao po bini zbog neispravnog mikrofona

Donald Tramp je u petak uveče skoro 20 minuta ćuteći šetkao po bini tokom mitinga u Detroitu jer mu se pokvario mikrofon.

Republikanski kandidat i bivši predsjednik SAD počeo je jednu od svojih omiljenih tema, carine, razglas je utihnuo, a on je uzalud prstom kuckao mikrofon.

Njegove pristalice su uzvikivale „SAD!“ i „Mi volimo Trampa!“, a Tramp je bez mikrofona samo šetkao po bini. Izgledao je iznervirano, povremeno okrenut leđima publici, prenosi Nova.rs.

To je drugi put za nedelju dana da se prekida njegov miting. Prethodni put, u ponedeljak, prekinut je govor Trampa i emitovana je muzika dok se medicinska pomoć ukazivala nekolicini ljudi u publici jer je u sali bilo zagušljivo i vruće.

Ovog puta je izgledalo da Tramp nema šta da učini, stojao je ćutke, a na ekranima su bile poruke „Tehničke teškoće“ i „Komplikovano je“.

U Sjevernoj Karolini počelo rano glasanje na predsjedničkim izborima

Tramp se bavi tehnikom svojih skupova, često komentarišući mikrofone i telepromptere. U petak su se voditelji emisije „Foks and Friends“ šalili da Tramp voli da podešava osvetljenje kada ga snimaju za intervjue.

Trampovi pomoćnici koji pažljivo pripremaju i zastave koje ukrašavaju njegove bine, putuju s više rezervnih mikrofona, a nejasno je zašto u petak nisu mogli da mu dodaju jedan.

Trampovu nevolju s mikrofonom kampanja njegove rivalke na izborima 5. novembra, potpredsjednice SAD Kamale Haris, prokomentarisala je video-snimkom nervoznog Trampa uz tekst da on, kao 78-godišnjak možda nema energije da ponovo bude predsjednik. Na platformi X je objavljeno: „Iscrpljeni Tramp nespretno hoda u krug po bini pošto mu mikrofon ne radi“.

Kako se odlaganje produžavalo, publika je sve jače navijala i skandirala.

Konačno, posle skoro 20 minuta, pomoćnik je Trampu donio mikrofon koji je radio.

- Neću platiti račun ovoj glupoj kompaniji -  rekao je najprije. „Neću platiti račun, a onda će se pričati da Tramp nije platio po ugovoru“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. oktobar 2024 17:50