/ - B. NETANJAHU/ - TWITTER SCREENSHOT NETANJAHU
19/10/2024 u 18:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Novi udari Izraela na Bejrut nakon napada dronom na rezidenciju Netanjahua

Glavni grad Libana bio je ponovo meta napada, nakon što je nekoliko sati ranije dronovima gađana rezidencija premijera Izraela.

Južna predgrađa Bejruta potreslo je 12 snažnih udara, od kojih su neki bili u blizini međunarodnog aerodroma.Izrael je izdao upozorenje za evakuacije u tom djelu grada. Uz Bejrut, gađani su i drugi djelovi Libana.

Izraelska vojska kaže da je ubila oko 60 boraca Hezbolaha i uništila regionalni komandni centar te grupe koju podržava Iran vazdušnim udarom, dok Hezbolah kaže da je ispalio rakete na izraelski grad Haifu i druge oblasti oblasti na sjeveru zemlje.

(UŽIVO) Izraelski avioni bacaju letke iznad južne Gaze na kojima je prikazana fotografija mrtvog lidera Hamasa

Kancelarija izraelskog premijera Benjamina Netanjahua saopštila je da je bespilotna letjelica lansirana prema njegovoj rezidenciji u Cezareji, nakon što je vojska izvestila da je dron iz Libana u subotu „pogodio strukturu“ u centru grada.

- UAV (bespilotna letjelica) je lansirana prema rezidenciji premijera u Cezareji. Premijer i njegova supruga nisu bili na lokaciji, a u incidentu nije bilo povrijeđenih - navodi se u saopštenju Netanjahuove kancelarije, prenosi Danas.rs.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. oktobar 2024 18:51