SA SASTANKA / - FOTO: SDT
17/06/2024 u 08:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Novović sa Nefjuom i Rajnke: SDT odlučno protiv visoke korupcije

Specijalno državno tužilaštvo ostaje posvećeno borbi protiv visoke korupcije, kazao je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović

Novović je juče održao sastanak sa Koordinatorom Stejt Departmenta za globalnu borbu protiv korupcije Ričardom Nefjuom i ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke.

Tokom sastanka, kako je saopšteno, razgovarano je o dosadašnjim rezultatima Specijalnog državnog tužilaštva, izazovima sa kojima se suočava u svom radu, kao i različitim modalitetima dalje saradnje i konkretne podrške.

- Nefju je izrazio podršku Specijalnom državnom tužilaštvu, dok je glavni specijalni tužilac Novović iskoristio priliku da se zahvali gospodinu Nefjuu i Vladi Sjedinjenih Američkih Država na kontinuiranoj podršci koju Specijalno državno tužilaštvo dobija, te istakao da Specijalno državno tužilaštvo ostaje posvećeno borbi protiv visoke korupcije - kaže se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i direktorica INL programa u Crnoj Gori Džesika Karl, saradnica g. Nefjua Kali Bek i šef Kabineta glavnog specijalnog tužioca Milan Dakić, zaključuje se.

Novoviću nagrada Stejt dipartmenta za borbu protiv korupcije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. jun 2024 13:58