Џули Ана Гентер / - фото: ФЕЈСБУК
28/11/2021 u 08:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Новозеландска политичарка бициклом отишла на порођај

Гентер, портпаролка њене странке за питања транспорта, такође је 2018. године возила бицикл до болнице како би родила своје прво дијете

Посланица новозеландског параламента Џули Ана Гентер изабрала је необичан начин да стигне до болнице на свој порађај. Политичарка је сјела на свој бицикл и упутила се у болницу иако је већ имала трудове, а породила се сат времена касније, пише Кликс.ба.

"Велике вијести!", објавила је посланица на свом Фејсбук профилу неколико сати касније.

- Јутрос у 3:04 ујутро дочекали смо најновијег члана наше породице. Искрено нисам планирала да се порађам, али се то на крају догодило  - написала је

- Моје контракције нијесу биле тако лоше када смо кренули у 2 ујутро да идемо у болницу - иако су биле у размаку од 2-3 минуте и појачале су се до тренутка када смо стигли 10 минута касније", написала је Гентер.

- Запањујуће, сада имамо здраву, сретну бебу која спава, као и њен тата - рекла је Гентер, рођена у Минесоти након чега се преселила на Нови Зеланд 2006. године.

Гентер, портпаролка њене странке за питања транспорта, такође је 2018. године возила бицикл до болнице како би родила своје прво дијете.

Подсјетимо да је премијерка Новог зеланда Џасинда Ардерн је узела породиљско одсуство док је била на функцији и довела своје тромјесечно дијете на састанак УН-а јер је још увијек дојила.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:31