foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
02/08/2022 u 18:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sajt koji prati kretanje aviona na kratko prestao sa radom: Let Pelosijeve pratilo 300.000 ljudi

Avion je poletio iz Kuala Lumpura oko 10 časova po srednjoevropskom vremenu. Krenuo je na istok, a zatim, tri sata nakon početka leta, skrenuo je na sjever ka Tajvanu

Sajt Flajt radar“, koji prati kretanje aviona u realnom vremenu, prestao je da se otvara za korisnike širom svijeta, može se zaključiti iz podataka servisa „DownForEveryoneOrJustMe“ na kome se prijavljuju greške u radu sajtova.

Sajt je pao zbog povećanog interesovanja za let aviona za Tajvan, u kome se nalazila predsjednica Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi. Njegov put uživo pratilo je 300 hiljada ljudi.

Avion je poletio iz Kuala Lumpura oko 10 časova po srednjoevropskom vremenu. Krenuo je na istok, a zatim, tri sata nakon početka leta, skrenuo je na sjever ka Tajvanu.

Podsjetimo, predsjednica Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi sletjela je večeras po lokalnom vremenu na Tajvan, uprkos upozorenjima zvaničnog Pekinga da to ne radi, jer će se time ozbiljno ugroziti odnosi Kine i SAD, javljaju mediji.

Nakon što je sletjela na Tajvan, Nensi Pelosi se oglasila na društvenoj mreži Tviter.

- Posjeta naše delegacije Tajvanu odaje počast nepokolebljivoj posvećenosti Amerike da podrži tajvansku demokratiju. Naši razgovori sa rukovodstvom Tajvana ponovo potvrđuju našu podršku našem partneru i promovišu naše zajedničke interese, uključujući unapređenje slobodnog i otvorenog indo-pacifičkog regiona - napisala je Pelosi na Tviteru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:09