/ - Фото: Твитер, Инстаграм
20/02/2022 u 17:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Стил Бајденовог савјетника некад био незамислив за политичара

Његова биографија такође детаљно описује рад као савјетника Обамине администрације за ЛГБТ питања

Времена се мијењају и границе људске слободе се све више помјерају. Освајамо нове просторе да изразимо себе и свој идентитет, а самим тим и да као друштво прихватимо више различитости. Сем Бринтон, моћна фигура у америчкој политици, одличан је примјер такве прогресије, преноси Nova S.

Амерички предсједник Џо Бајден поставио је прошле седмице Сема Бринтона за шефа одјељења за енергетику и одлагање горива и отпада у Канцеларији за нуклеарну енергију (ОНЕ) америчког Министарства енергетике (ДОЕ).

Ова објава је довела новоименованог шефа Сема Бринтона на насловне стране, док људи масовно претражују о њему на интернету. Сви су жељни да сазнају ко је ова нова личност и какво је његово поријекло.

Његова биографија такође детаљно описује рад као савјетника Обамине администрације за ЛГБТ питања.

Бринтон је гуру глобалне стратегије за нуклеарни отпад и уз то страствени заговорник ЛГБТК која се бори за своја права и увјерења кроз различите кампање и онлајн платформе. Сем добија велику пажњу на друштвеним мрежама. Отворено се изјашњава као хомосексуалац.

Сем има магистарску диплому на МИТ-у из инжењерских система и нуклеарне науке и инжењеринга, оснивач је "Цоре Солутионс Цонсултинга" који пружа техничку експертизу о различитим темама од управљања нуклеарним отпадом до напредних иновација нуклеарних реактора и политике неширења нуклеарног оружја до напредних нуклеарних компанија.

Сем је на Твитеру објавио да прихвата приједлог да буде специјалиста у Одјељењу за енергетику у администрацији америчког предсједника Джоа Бајдена.

Његова биографија такође детаљно описује рад као савјетника Обамине администрације за ЛГБТ питања.

image

Фото: Инстаграм

- Фото: Инстаграм

Он је увијек остао гласан о свом идентитету и никада то није покушао да сакрије од своје породице, медија или било кога другог. Сем Бринтон је прилично активан на друштвеним мрежама. На Инстаграму, Бринтон је себе у својој биографији назвала љевичарским активистом.

Критичари сматрају да је његов имиџ превише контроверзан и екстравагантан за службеника јавне управе.

 Бринтон објављује фотографије у шареним хаљинама, високим потпетицама, шминком, па чак и у одјећи од латекса.

Браниоци новог савјетника предсједника САД истичу његову компетентност у области нуклеарног отпада.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:34