/ - PHOTO BY DAVID VON DIEMAR ON UNSPLASH
02/05/2023 u 13:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Užas na imanju: Tražili dvije nestale tinejdžerke, našli sedam tijela

Vlasti su ranije saopštile da su dvije tinejdžerke navodno viđene kako putuju sa Mekfedenom, koji je registrovani seksualni prestupnik

 Pripadnici nadležne službe koji su pretraživali ruralno imanje u Oklahomi u potrazi za dvije nestale tinejdžerke otkrili su tijela sedam osoba. Među njima su i tijela dvije tinejdžerke i osuđenog seksualnog prestupnika za kojim se takođe tragalo, izjavio je lokalni šerif Edi Rajs.

Dodao je da će državna medicinska služba morati da utvrdi identitet žrtava, ali da se vjeruje da su pronađena tijela osoba za kojima se tragalo, prenose mediji. Prema njegovim riječima, među nađenim tijelima su posmrtni ostaci 14-godišnje Ajvi Vebster i 16-godišnje Britani Bruer, kao i tijelo 39-godišnjeg Džesija Mekfedena, osuđenog seksualnog nasilnika koji je putovao sa tinejdžerkama.

Ajvi Vebster i Britani Bruer su posljednji put viđene u ponedjeljak u 1.22 u automobilu sa Mekfadenom.

"Obustavljano potragu jer vjerujemo da smo pronašli ono što smo tražili. Naša srca su uz porodice, prijatelje i školske drugove žrtava", izjavio je Rajs.

Odbio je da komentariše uzrok smrti ili druge detalje. Tijela su pronađena tokom pretrage u blizini gradića Henrijet sa oko 6.000 stanovnika, koji s nalazi oko 145 kilometara istočno od Oklahoma Sitija, rekao je Džerald Dejvidson, portparol Državnog istražnog biroa Oklahome.

Vlasti su ranije saopštile da su dvije tinejdžerke navodno viđene kako putuju sa Mekfedenom, koji je registrovani seksualni prestupnik i u zatvorskom registru Odjeljenja za popravne kazne u Oklahomi zaveden kao lice koje je 2003. osuđeno za silovanje prvog stepena, a pušten je na slobodu u oktobru 2020.

Mekfeden je trebalo da se pojavi pred sudom u ponjedeljak zbog optužbi za podsticanje seksualnog opštenja sa maloljetnom osobom i posjedovanja dječje pornografije, prenose Nezavisne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:04