Grupa izvukla mladića iz automobila / - FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE/BILD
26/12/2022 u 11:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Njemački mediji objavili uznemirujući snimak prebijanja Srbina

Srbin Senad H. (37) izgubio je život nakon što je pretučen na ulici Kelna. Tridesetak osoba ga je krvnički tuklo i udaralo, a 17 puta je uboden nožem

Devet mjeseci posle stravičnog ubistva srpskog državljanina u Kelnu, njemački mediji objavili su uznemirujuć snimak linča u kom je S. H. (37) nasmrt pretučen.

Srbin Senad H. (37) izgubio je život nakon što je pretučen na ulici Kelna. Tridesetak osoba ga je krvnički tuklo i udaralo, a 17 puta je uboden nožem, prenio je „Kurir„.

Brutalan zločin dogodio se 10. marta ove godine, a navodni motiv je „sukob dvije porodice izazvan uvredljivim snimkom“, prenio je njemački Bild.

Navodno je zbog uvreda na snimku jedan od klanova odlučio da se osveti, prenosi Nova.rs.

Brutalno ubijeni muškarac bio je otac dvoje maloljetne djece.

„Na snimku se vidi kako Srbin parkira automobilč „smart“. Odjednom mu prilazi čovjek i razgovara sa njim. U međuvremenu sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. U trenutku prilazi oko 30 muškaraca sa svih strana i kreće linč“, navodi Unser mitteleuropa.

Kako se vidi sa video snimka, nesrećnog muškarca su nasilno izvukli iz vozila i počeli brutalno da ga udaraju, a uboden je 17 puta nožem. Kako su lokalni mediji prenijeli, on se od zadobijenih povreda srušio na ulici nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu ali je nakon par dana preminuo.

„Odmah nakon linča, počinioci su pobjegli pješke, ali su potom ušli u nekjoliko automobila. Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedelja kasnije tragala za ukupno 18 osumnjičenih. Ali nisu uspjeli nikoga da nađu“, izvjestio je „Кolner Stadt-Anzeiger „.

Policija je intenzivnim radom uspjela da uhapsi trojicu osumnjičenih učesnika u tuči, a od kraja novembra ove godine u toku je proces protiv državljanina Bosne i Hercegovine H.H. (31).

Ubijeni državljanin Srbije Senad H. navodno je prijetio i vrijeđao porodicu u Kelnu putem live strima, a ono što je šokiralo čitavu javnost kako u Srbiji tako i u Njemačkoj jeste to što se napad dogodio usred bijelog dana na putu Кeln-Hohenbergu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 20:11