Џастин Трудо / - Џастин Трудо
20/09/2022 u 16:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Trudo kritikovan jer je pjevao dva dana uoči sahrane kraljice Elizabete

Njegov portparol potvrdio je da je snimak vjerodostojan, iako nije jasno ko ga je napravio i objavio na društvenim mrežama

Kanadski premijer Džastin Trudo snimljen je kako stoji kraj klavira i pjeva u londonskom hotelu, samo dva dana uoči sahrane kraljice Elizabete Druge, prenosi BBC na srpskom.

U snimku objavljenom na društvenim mrežama, čuje se kako Trudo peva čuvenu pjesmu Boemska rapsodija britanske grupe Kvin, zbog čega su ga mnogi kritikovali, ali ga članovi njegovog kabineta brane.

Kraljica je bila šef kanadske države, a Trudo je 19. septembar, kada je bila zakazana njena sahrana, proglasio danom žalosti u Kanadi.

Kritičari su optužili kanadskog premijera za manjak poštovanja, ali je bilo i onih koji su smatrali da nije uradio ništa loše.

Njegov portparol potvrdio je da je snimak vjerodostojan, iako nije jasno ko ga je napravio i objavio na društvenim mrežama.

Nastao je u subotu 17. septembra u Korintiji, londonskom hotelu u kojem odsjeda kanadska delegacija.

Trudo je u majici kratkih rukava i oslanja se na klavir, za kojim sjedi Gregori Čarls, muzičar iz Kvebeka i nosilac Ordena Kanade, koji svira Boemsku rapsodiju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:35