Володимир и Елена Зеленски / - фото: Колаж
17/05/2022 u 16:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зеленски и његова жена први пут заjедно у jавности од почетка рата у Украjини

Пар jе присуствовао сахрани првог предсjедника Украjине у Киjеву

Украjински председник Володимир Зеленски и његова супруга Олена Зеленска поjавили су се заjедно у jавности по први пут од почетка рата у Украjини. Пар jе присуствовао сахрани првог предсjедника Украjине у Киjеву.

Зеленски и његова супруга су изгледали исцрпљено и смирено док су ходали да положе цвиjеће на ковчег Леонида Кравчука, коjи jе био први човјек на челу независне Украjине након распада Совjетског Савеза 1991. Он jе преминуио током викенда у 88. години после дуге болести, преноси Нова С.

Обучен сав у црно умјесто у своjу маскирну униформу коjе му jе у последња три мјесеца постала заштитни знак, Зеленски jе ходао поред своjе супруге чиjи су прсти били стиснути у песнице.

Оленино поjављивање у jавности заjедно са супругом, долази мјесец дана након што jе открила да се са њим чуjе само телефоном откако jе рат почео. Тада jе истакла да би придруживање супругу довело до тога да се она и њихова дјеца нађу у опасности.

Ниjе jасно када се тачно вратила у Киjев, али jе пар, према писању поjединих медиjа провео одвоjено наjмање шест недјеља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:03