Do Kvon / foto: srđa boljević
24/07/2024 u 19:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Žrtve Do Kvonove Terre imaju mjesec dana da podnesu tužbe za gubitak kriptovaluta

Žrtve kolapsa Do Kvonove Terra/LUNA koje žele da glasaju u postupku bankrota imaju rok do 21. avgusta da podnesu zahtjeve za bilo kakve kripto gubitke ili će izgubiti pravo glasa u planu dužnika, prema odluci suda za bankrot u Delaveru.

- Obavještenje, objavljeno 19. jula, navodi da podnosioci zahtjeva moraju dostaviti preliminarni obrazac za kripto gubitke agentu za zahtjeve i obavještenja dužnika, Epiq, kao dio Terra-ovog postupka bankrota po Poglavlju 11- piše Protos.

Kvon može u Јužnu Koreјu, odbiјeno izručenje SAD

Prema obavještenju, žrtve Terra/LUNA koje ne podnesu svoje zahtjeve prije isteka roka, neće se tretirati kao povjerioci u vezi sa takvim zahtjevom samo u svrhu glasanja o Planu dužnika.

Ovo se odnosi samo na plan glasanja, a obavještenje naglašava da podnosioci zahtjeva koji propuste ovaj rok, neće biti spriječeni da podnesu zahtjev za kripto gubitke u budućnosti, što će biti utvrđeno procedurama koje će biti objavljene u budućnosti.

Do Kvonova kompanija pristala na poravnanje, platiće 4,47 milijardi dolara

LUNA je propala prije više od dvije godine, uništivši desetine milijardi dolara. Bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović nedavno je izjavio da je Do Kvon možda imao sastanak sa njegovim naslednikom Milojkom Spajićem kako bi prodao LUNA tokene njegovom hedž fondu u Singapuru, Das Capital.

Prema Abazoviću, Do je ponudio Spajiću milione tokena po cijeni od 10 centi po komadu, a on ih je navodno prodao za 118 dolara. Što se tiče Do Kvona, on još uvijek čeka da bude izručen iz Crne Gore ili u SAD ili Južnu Koreju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
31. avgust 2024 17:52