Ako želite da budete pažene i mažene, oni su partneri za vas / - SHUTTERSTOCK
10/07/2024 u 14:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ako želite da budete pažene i mažene, oni su partneri za vas

Svi želimo partnera koji će prema nama da se ponaša, kao da smo najvažnija osoba na svijetu. Tako je romantično kada nas muškarac tretira kao svoj glavni prioritet i daje nam onu pravu količinu naklonosti, ljubavi i truda da veza funkcioniše.

Na sreću tu je astrologija, koja će nam pomoći da identifikujemo te muškarce.

Samo rijetki muškaraci imaju sposobnost da se žena pored njih osjeća posebno. Pa, ko su oni? Gdje se kriju? Evo horoskopskih znakova, koji su veoma romantični i imaju tu magičnu sposobnost da se odnose prema svojoj partnerki kao prema kraljici.

Bik:

Oni su nepokolebljvi romantičari. Poznati su po svojoj strastvenoj ličnosti i učiniće baš sve za svoju damu. Takav muškarac će uvijek obratiti pažnju na to da li ste voljeni ili zbrinuti. Bikovi su takođe poznati po svojoj odanosti i oni će vam pokloniti svoje srce, ako vas mnogo vole. 

Rak:

Oni su osjetljivi, emotivni i znaju šta mogu da urade da se osjećate veoma voljeno. Njihov glavni prioritet leži u odnosu sa partnerom. Osim što su vrlo obzirni prema osjećanjima svoje partnerke, oni stalno rade na tome da se osjećate posebnom i jedinstvenom.

Jarac:

Ponosni su na pokazivanje svog partnera. Oni će učiniti da se njihova partnerka zaista osjeća kao kraljica, sa svom ljubavlju, pažnjom i brigom koju mogu da ponude. Jarčevi su lojalni ljudi, koji ostaju odani svojoj partnerki. Kada vam se jednom posvete ostaće uz vas, bez obzira na sve. Oni znaju koliko vrijedi biti vjeran nekome koga vole. 

Ribe:

Oni strastveno vole i nikada ne prestaju da tretiraju svoju ženu kao kraljicu. Cilj im je ljubav koja je lijepa, veličanstvena i vječna. Veoma su precizni u pogledu toga kome se obavezuju, a kada to urade, staraju se da se prema njima ponašaju potpuno ispravno. Ribe će svoju ženu obasipati poklonima, cvijećem, čokoladama i svim ostalim stvarima koje vole.

Horoskop za 10. jul: Blizancima naglašeno flertovanje, Vaga spremna da završi ogromnu količinu obaveza

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 12:31