Ilustracija / - FOTO. UNSPLASH - M.
09/06/2024 u 20:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Horoskop za 10. jun: Pred Lavom težak dan, Ovnu dosađuje partner

Vodolije, neke situacije sa poslovnim saradnicima vam teško padaju, ali se trudite da “izgurate” ono na šta ste se obavezali

Za portal Dan pripremila Olga Savić:

Mjesečni horoskop za jun: Jarac u poslovnim obavezama, Vodolije sklone flertu, Ribama novčana stabilnost

OVAN

Situacije na poslu vas tjeraju da žurite, ali danas važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete u nekom trenutku da je bolje da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može « smoriti » pridikama ili zahtjevima.

BIK

Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam danas ne daje podsticaj, pa ćete uglavnom odrađivati svoje zadatke preko volje. Željni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je trenutno suviše statičan i neaktivan. Moguća povremena tenzija.

BLIZANCI

Pri završetku ste zahtjevnih obaveza i osjećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspjeti da tokom dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

RAK

Obaveze vam dosta teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa saradnicima. Najviše će vam odgovarati da se povučete i malo samujete. Teško vam je da prevaziđete statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.

LAV

Prva polovina dana –sve će vam padati teško, nećete biti u fazonu za posao, a sa kim god budete došli u kontakt – smoriće vas. Zato drugi dio dana bolje iskoristite najpre za neku emotivnu « akciju » - na primjer – pozovite osobu koja vam se dopada.

DJEVICA

Poslovni saradnici vam svojim postupcima samo unose zabunu – možda je bolje da se oslonite na sebe, a da savjete drugih u potpunosti iskulirate. Prema voljenoj osobi nemojte biti kritički raspoloženi, naročito tokom prvog djela dana.

VAGA

Nešto što ste željeli da pokrenete je propalo i vi možete početi da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Zaboravite ovo, sutra je novi dan. I nove mogućnosti. Sporo se pokrećete prema nekome ko vam se dopada – pitanje je da li je ova osoba uopšte svjesna da vas zanima.

ŠKORPIJA

Vijesti koje budete čuli tokom prepodnevnih sati definitivno vam ne idu na ruku i neće vam se dopasti. No, to ne znači da treba odustati od onoga što želite da pokrenete. U emotivnom segmentu – ništa posebno. Ono što želite vam izmiče iz ruku.

STRIJELAC

Svjesni ste da biste trebali da pokrenete jednu poslovnu priču ili da se aktivirate prema saradniku, ali iz nekog razloga odugovlačite početak. Pokušajte da se opustite I uradite ono što znate da je bitno za vas. U emotivnom segmentu – poziv za druženje ili izlazak.

JARAC

Željeli biste da nekom predstavite svoje ideje ili predloge, ali kao da ćete izabrati pogrešan momenat ili ćete imati samo malo vremena za razgovor. Biće još prilika. U emotivnim relacijama – mirno popodne sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neke situacije sa poslovnim saradnicima vam teško padaju, ali se trudite da “izgurate” ono na šta ste se obavezali. Imaćete problema da se danas usaglasite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – imate inicijativu prema osobi koja vas privlači.

RIBE

Prepodne je zamorno – možda nemate prevelikih obaveza, ali vi lično niste u nekom “fazonu” I prilično će vam teško padati sve ono što morate obaviti. Biće bolje tokom popodnevnih I večernjih sati. Prihvatite poziv od strane kolege, opustite se malo posle posla..

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. jun 2024 23:18