Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
16/06/2024 u 21:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Horoskop za 17.jun: Dobar poslovni dan za Djevicu, Raku mogući nesporazumi sa kolegama

Emotivan dan za Ribe, Vodoliji susret sa osobom iz prošlosti

OVAN

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete planove koje ste danima razrađivali. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, onda sačekajte. Malo napetosti u emotivnim odnosima – ipak, ovo je moguće regulisati. Ne potencirajte na tenziji.

BIK

Osjećate pritisak vezan za poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, naoko odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umijete da učinite da se partner osjeća loše, jer znate njegove slabe tačke I nesigurnosti.

BLIZANCI

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima, ali vam se čini da vaše riječi baš i ne dopiru do njih. Imate osjećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” i da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora i pritisak od strane partnera.

RAK

Danas sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umjeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

LAV

Sami namećete preveliku presiju, ali nekako uspijevate da sa ovim izađete na kraj i ostvarite solidne poslovne rezultate. U emotivnom segmentu – želite razrješenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira, pa ćete čekati drugu stranu.

Ova tri znaka će se obogatiti do kraja juna: Hoće li i vama novac stizati sa svih strana

DJEVICA

Iako neka pitanja u poslovnom segmentu teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumijevanje i sklad sa osobom koja vam je draga.

VAGA

Obaveze ne uspijevate da privedete kraju na vrijeme, a ne želite da se obratite kolegama za pomoć. Moraćete da date sve od sebe. Odnos sa voljenom osobom je promjenljiv i postupci druge strane utiču u velikoj mjeri na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA

Riješeni ste da obaveze koje danima vučete konačno završite. Dan pred vama je dobar, a itekako je moguće da ćete dobiti I poziv na dogovor ili sastanak sa poslovnim partnerom. Razmišljate o nekome ko je bio dio vašeg života i ne znate da li da povučete potez…

STRIJELAC

Dosta posla vas očekuje, a koncentracija trenutno baš i nije najsjajnija. Potrudite se da se fokusirate na ono što radite, pogotovo ako imate malo vremena da ispoštujete obaveze. U emotivnom segmentu – partner je težak za komunikaciju.

JARAC

Dosta toga je na vašoj strani – osim toga, oni sa kojima dolazite u kontakt biće spremni da vam izađu u susret. Takođe, očekujte pomoć i podršku sa njihove strane. Svojim hladnim stavom odbijate osobe koje bi željele da vam se više približe.

VODOLIJA

Vi biste da mnogo poslova završite odjednom, ali je malo vjerovatno da to možete uspjeti danas. Prije je izvjesno da ćete napraviti zbrku ili se “pogubiti” u dešavanjima. Moguć je susret sa osobom koja vam je ranije bila simpatična.

RIBE

Ovaj dan može donijeti obnovu komunikacije sa poslovnim partnerima ili ponovo pokrenuti priče koje ste htjeli da realizujete u prethodnom periodu. Vrlo emotivno intenzivan dan – imaćete osjećaj da ste preplavljeni ljubavlju i nježnošću prema osobi koju volite.
Astrolog: Olga Savić

​Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 12:51