Horoskop, ilustracija / - SHUTTERSTOCK
28/09/2024 u 16:22 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ova dva horoskopska znaka se teško nose sa porazima: Jeste li među njima?

Neuspjeh je neizbježan dio života. Ipak, kako reagujemo na njega uveliko zavisi od našeg horoskopskog znaka, tvrde astrolozi.

Neki od nas sa lakoćom nastave dalje, dok drugima neuspjeh ostaje zauvijek urezan u srce. Ljudi rođeni u ovim znakovima najteže se nose sa porazima.

Lav

Lav je vladar horoskopa. On je taj koji blista, kojeg svi gledaju, onaj čija se griva vijori na vetru dok korača kao da mu svijet pripada. Ipak, šta se događa kad kralj ostane bez krune? Kad ne dobije aplauz ili kad projekat, na kojem je radio danima, doživi neuspjeh? Tu nastaje drama za Oskara.

Lavovi imaju potrebu za divljenjem i priznanjima. Kada im nešto ne ide po planu, njihov ego dobija ozbiljan udarac. Ne samo da će dugo da analizira šta su mogli da učine bolje, nego će čak i da plače u tajnosti, što je za jednog lava prava katastrofa. Naravno, neće to da pokaže, barem ne javno. Umjesto toga, povućiće se u svoju „kraljevsku pećinu“, skupljajući snagu za veliki povratak.

Horoskop za 28. septembar: Ovnu odličan dan za posao, Vodolija "klacka" u komunikaciji

Rak

Rakovima je neuspjeh poput hladnog tuša usred zime. S obzirom na to da su izuzetno osjetljivi, svaki poraz doživljavaju lično kao napad na svoju dušu. Ne vide neuspjeh kao dio procesa učenja, već kao nešto što su mogli da izbjegnu da su samo slušali svoj unutrašnji glas.

Kada Rakovi dožive neuspjeh, povućiće se u svoj oklop, poput školjke na dnu okeana. Satima, možda i danima, vrteće u glavi sve što je pošlo naopako. A kad ih pitaju kako su, odgovoriće onim klasičnim: „Dobro sam“, dok im u očima sija cio svemir tuge, piše Index.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 16:22