Ova tri znaka će se obogatiti do kraja juna / - FOTO: SHUTTERSTOCK
13/06/2024 u 10:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ova tri znaka će se obogatiti do kraja juna: Hoće li i vama novac stizati sa svih strana

Polako se kalendarski bližimo ljetu kada stiže svima omiljeni dio godine. Tada smo rasterećeniji, brige ostavljamo sa strane, a dan počinjemo sa osmjehom na licu.

Upravo ovaj period juna će pojedinim znacima horoskopa donijeti mnogo razloga za radost i sreću.

Kako astrolozi predviđaju, tri znaka horoskopa će se osmjehnuti zvijezde te će im novac stizati sa svih strana. Otvorite novčanike, slijedi bogatstvo koje se dugo priželjkivali. Evo koji pripadnici Zodijaka su miljenici zvijezda.

Bik

Bikovi vole novac i sve što je materijalno. Njihova energija prosto privlači dobitke te ni ne čudi što će tako biti i ovog juna. Moguće je da će vam stići nasledstvo za koje niste ni slutili da vam pripada. Provjerite saldo na računu, možda već sjutra bude uvećan.

Škorpija

Škorpije su po prirodi strastvene i u sve ulažu svoj maksimum. Sada je došlo vrijeme na naplatu. U prethodnom periodu ste marljivo radili te će vas saradnici isplatiti zasluženo, ali i više od toga. Uživajte u prodlovima svog rada i kreativno potrošite novac.

Strijelac

Strijelcu je naredni period ispunjen srećom, a čini se da je plodonosno sve čega se dotaknu. Ukoliko ste miljenik igara na sreću, sada je pravo vrijeme da to učinite. Dobitak vam se smješi iza ćoška.

Nedjeljni horoskop: Vagi predstoji vrijeme za zabavu, Biku pojačane strasti

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:41