/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-YURI ARCURS PEOPLEIMAGES.COM
13/04/2024 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Boja ajlajnera koja najviše podmlađuje

Postoje boje koje se jednostavno ne slažu sa vašim očima ili tenom, pa bi ih trebalo izbjegavati

To što ste napunili 40, 50 ili 60, ne znači da treba da se odreknete ajlajnera, šta god da vam savjetuju. Samo promijenite njegovu boju.

To je, prosto, neizbježno: tokom vremena, naše tijelo se mijenja. I lice, naravno. Ali to ne znači da moramo da odustanemo od određenih navika, tehnika šminkanja i rutina ljepore, samo zato što društvi smatra da su one namijenjene mlađima od nas. Odličan primjer je ajlajner: većina vizažista dijeli savjete da nakon pedesetog rođendana treba izbjegavati njegovu upotrebu. Mi vam danas savjetujemo potpuno suprotno: koristite ga i izgledaćete mlađe. U čemu je trik? Tajnu čuva boja ajlajnera – ona koja najviše podmlađuje.

Zašto je ajlajner u boji dobar izbor za žene u pedesetim?

Dakle, ako je ono što tražimo šminka koja će nas podmladiti, ajlajner u boji je savršena opcija, jer će vizuelno prikriti znake starosti i učiniti da se pažnja više fokusira na obojeno područje nego, na primjer, na područje oko očiju prekriveno finim linijama. Naravno, ne djeluju svi ajlajneri u boji jednako. Postoje boje koje se jednostavno ne slažu sa vašim očima ili tenom, pa bi ih trebalo izbjegavati,piše lepotaizdravlje.rs Postoje i one boje, poput bijele, koje ističu fine linije. Pa, koja je to boja koja pogoduje zrelim ženama?

Boja ajlajnera koja najviše podmlađuje

To je – ljubičasta! Oblaganje očiju ljubičastim podtonovima, poput jorgovana ili lila, postići će mnogo jasniji, širi i samim tim mlađi izgled područja oko očiju. Pa, njegova svestranost favorizuje bilo koju boju irisa, što ga čini odličnim izborom kako za posebne prilike, tako i za svakodnevnu upotrebu, a još više sada kada smo upravo uronili u proljeće.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:20