/ -SHUTTERTSOCK
23/06/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bubble braid frizura je trendi odgovor na vreli talas

Kako temperatura raste tako bubble braid frizura postaje sve popularnija. Evo kako da je napravite

Sa živom koja udara u crveno, pletenice i punđe će definitivno postati naši najbolji prijatelji, ali ako želite frizuru koja se pravi veoma brzo i izgleda malo impresivnije, predlažemo da date šansu pletenici sa mjehurićima.

Možda nije nova frizura (da li smo samo mi pravile bubble braid frizure za osnovnu školu?), ali definitivno doživljava preporod. Svuda je na Instagramu, u poslednje vrijeme je stalno viđamo bez prestanka na fidu. A pletenice sa balončićima ne iskaču samo na društvenim mrežama: gledali smo ih u hit HBO seriji Euphoria, na manekenkama poput Gigi i Belle Hadid, pjevačicama poput Olivije Rodrigo…

Kako se pravi bubble braid frizura?

Sve što treba da uradite je da vežete vioski rep, i na svakih nekoliko centimatara vežete gumicu. Nakon vezivanja vrpci ili gumica, malo povucite kosu kako biste stvorili "mjehuriće" između.

Možete odabrati prozirne silikonske gumice ako ne želite da se vide, dramatične boje ili nakit za kosu ako želite da naglasite frizuru ili ih možete čak obmotati pramenom kose ako želite krajnje elegantnu frizuru, piše lepotaizdravlje.rs

U slučaju da vam je kosa kratka i nema potrebnu dužinu za mnogo mjehurića, možete pokušati da to uradite samo na prednjim pramenovima, kao Gigi Hadid.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. jul 2024 12:41