/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-JUN
15/05/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Diamond lips - novi trend šminkanja

Da biste imali zavodljive usne, nije vam nephodan nijedan iritantan kozmetički proizvod. Dovoljno je samo da savladate novi šminkerski trik za punije usne – diamond lips

To je činjenica: zajednica ljepote na TikTok-u je nevjerovatno kreativna. Svake nedjelje se pojavljuje novi trik koji pomaže da se postigne izgled koji želimo, bilo da je u pitanju šminka, kosa ili stil. Već nam je otkrila kako da napravimo savršene lokne na 1.001 način, naučila nas kako da nevidljivo konturširemo, kao i koji su najpopularniji parfemi koje treba isprobati što prije.

Kako je nastao ovaj trik za punije usne?

Diamond lips trend nas vodi nazad do devedesetih, kao i mnogi drugi TikTok hakovi u poslednje vrijeme. U suštini, to je varijacija šminke zvane frosted lips kakve je nosila Kate Moss.

Ono što ovaj način šminkanja usana čini toliko popularnim i uspješnim je činjenica da on funkcioniše kod žena svih tonova kože i bili kojeg oblika usana. Ipak, ako imate tamniju kožu trebalo bi da se opredijelite za boje koje su u spektru toplijih, breskvastih i braon tonova. A, ako je vaša koža svjetlija, onda se držite nude nijansi.

Kako se postiže Diamond lips?

Najnoviji hak koji postaje viralan obećava dijamantske usne. Tačnije, ovaj mali trik obećava da će usne izgledati sočnije i punije, bez posebnih proizvoda ili filera. Proces je jednostavan: crpeći inspiraciju iz sjaja dijamanata, nanesite srebrnu senku (ili olovku) na kupidov luk gornje usne i u centar donje. Zatim ocrtajte usne golom olovkom i popunite ih sjajilom.

Sjajna završna obrada čini da usne trenutno izgledaju punije, a i precizno smještena svjetlija boja stvara isti utisak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jul 2024 11:55