/ -NIKOLA PEJOVIĆ
17/03/2024 u 13:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gala slavlje u čast Miss Crne Gore u Tivtu

Anđela Vukadinović proslavila istorijski uspjeh na izboru za Miss svijeta u Indiji

Anđela Vukadinović sinoć je u salonu Prive u Tivtu organizovala gala proslavu za prijatelje, rodbinu i pripadnike sedme sile povodom istorijskog uspjeha koji je napravila na izboru za Miss svijeta u Indiji. Spektakularni izlazak, vatromet i velika torta u obliku krune oduševili su sve zvanice,i po njihovim riječima, ovo je jedna od najbolje organizovanih zabava kojoj su prisustvovali.

Anđela je na samom početku pozdravila sve i zahvalila im se na ogromnoj podršci koju su joj pružali tokom trajanja svog mandata:

-Dobro vece svima, drago mi je što se većeras družimo u ovolikom broju. Ovim putem želim da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, a posebno hvala medijima u Crnoj Gori na ovolikoj podršci. Zaista vam hvala. Bez ovolike podrške svih vas ne znam da li bih bila večeras na ovom mjestu. Drago mi je što ćemo večeras zajedničkim snaga proslaviti odličan rezultat koji sam postigla u Indiji. A ja vam obećavam da ću opravdati vaša očekivanja i da vas neću razočarati ni u narednom periodu. Posebno tokom ljetnjih mjeseci očekujte veliki broj humanitarnih projekata - kazala je Anđela.

Anđela je na prestižnom svjetskom takmičenju ostvarila istorijski uspjeh za Crnu Goru, a njena haljina i dalje je glavna tema poznavalaca mode širom svijeta.

Zvanično najljepša Crnogorka će i u narednom periodu putem društvenih mreža i medija nastaviti da promoviše Crnu Goru i sve njene ljepote i vrijednosti, a sve kako bi opravdala nagradu koju je dobila na najvećem festivalu ljepote u svijetu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:25