/ GETTY IMAGES-LEEGUDIM
18/07/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hermes lansirao razmazani ajlajner kao trend

Šta dobijate kada dvije najjače modne prijestonice, Njujork i Pariz? Naravno, novi modni trend! Modna kuća Hermes održala je na Ist Riveru svoju prvu američku izložbu na kojoj je spojila najbolje od oba duha: francuskog šika i uobraženosti Menhetna.

Ipak, postoji trend oko koga se ova dva grada lako dogovor: privlačnost oštrih, zamrljanih ajlajnera! Svi Hermes modeli ih nosili na pisti i pokazali nam kako razmazani ajlajner može da izgleda odlično.

Kako izgleda razmazani ajlajner?

Harmes je to, ne treba da očekujete mrlje, fleke i neurednost. To je iluzija šminke koja je trajala cijeloga dana. Žena se našminkala ujutro, prije izlaska iz doma, a potom je provela dan radeći, osjećajući, družeći se… Na kraju dana, dok sjedi sa prijateljima u restoranu, njen ajlajner je i dalje privlačan, ali maglovit, nejasan, iskusan.

Da bi stvorili ovakav izgled ajlajnera Hermes šminkeri su koristili olovke za oči smeđe, zelene, duboke plave i tamne šljive. Sve su imale mat finiš i za sve je inspiracija bio Njujork. Odnosno, žene u Nujorku koje imaju stvarne živote, stvarne obaveze, stvarne događaje i njihova šminka to prolazi sa njima. Kako se postiže ajlajner na Hermes način?

Postoji nekoliko načina da postignete efekat razmazanog ajlajnera. Najlakše je da uradite svoju pripremu šminke i podlogu i da potom nanesete ajlajner na vodenu liniju oka. Uzmite meku, malu četkicu i blendajte ajlajner da postignete efekat blagog razmazivanja, tek da se oštre ivice izgube.

Drugi način da se postigne razmazani ajlajner jeste da izvučete svoje linije ajlajnerom i da onda nekom upečatljivom bojom poput zlatne ili bele dodate još jedan sloj, poput slučajnih mrlja. U stvari ove se "mrlje" strateški postavljaju u ugao oka gdje ga otvaraju i čine svijetlijim.

Trepavice je obavezno naglasiti jakim slojem maskare u crnoj ili tamno braon boji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:06