/ -SHUTTERSTOCK
23/04/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Idealne torbe za maturu

Nijedan svečani autfit, pa ni maturski, ne može biti kompletan bez adekvatne, elegantne torbice. Ona se uvijek usklađuje sa haljinom i cipelama, a mi smo izdvojili neke od najefektnijih torba koje će privući svu pažnju na maturskoj večeri.

Ovo su najljepše torbe za maturu za 2024.

Ako želite da podignete autfit na viši nivo samo jednim komadom, odaberite adekvatnu torbu. Izbor je zaista ogroman, a klač torbe su i dalje na vrhu liste kada je o maturi riječ. Različiti oblici, materijali, teksture – svako može pronaći ono što se najviše uklapa uz haljinu i cipele. A ovo su neke od najljepših maturskih torbica koje su u modi ove godine:

Zlatna klač torba s lančićem

Nikad neće izaći iz mode i sa njim ćete sigurno biti i te kako primijećeni. Odlično ide uz crne, bordo i tamnozelene haljine. Zbog lančića je i vrlo praktična jer može da se nosi i na rame.

Ekstravagantne torbe

Ako volite nešto malo ektravagantnije, birajte modernu torbu, neobičnog izgleda. Postale su vrlo popularne poslednjih godina i zaista oduševljavaju izgledom. U prodaji se mogu naći torbe u obliku usana, srca, lopte, piramide…

Toba s biserima

Ništa tako ne asocira na eleganciju i luksuz kao biseri koji su ove godine u modi. Svejedno je da li ćete izabrati klač torbucu cijelu optočenu biserima ili model koji ima dršku ili lančić od bisera,piše lepotaizdravlje.rs

Mala, crna klač torba

Bez nje nijedna lista svečanih torba ne može da prođe. A izbor je ogroman i sigurno ćete pronaći nešto što se uklapa u vaš autfit i vaš stil. Nama se naročito dopadaju modeli presvučeni somotom.

Vintidž modeli

Retro komadi su u takođe u modi ove godine, pa zašto ne biste uz tu raskošnu matursku haljinu odabrali prelijepu vintidž torbu?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
TORBEMATURAMODA
30. april 2024 13:23