/ GETTY IMAGES-JAMIE MCCARTHY
19/10/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Indie Sleaze talasi su ponovo na sceni

U poslednje vrijeme ih stalno viđamo na crvenom tepihu. Ako bismo morali da izaberemo vrhunski trend kose poslednjih nekoliko godina, pobjedu bi svakako odnela supersjajna, hiperstilizovana kosa, recimo: wet look ili balerina punđa.

Ali, upravo je jedan stari trend ponovo uspio da napravi prodor u taj uglađeni svijet glamura: indie sleaze talasi. Kako izgledaju indie sleaze talasi?

Ovaj stil uopšte nije nov, u stvari, gledali smo ga tokom kasnih dvijehiljaditih često i na mnogim poznatim ženama. Samo zamislite kosu koju su u to vrijeme nosile Kejt Mos,Meri Kejt i Ešli Olsen.

Indie sleaze talasi su idealni za sve one žene koje su prigrlile svoju prirodnu teksturu kose i ostavila za sobom pretjerano i naporno stilizovanje. Indi talasi ističu teksturu kose, rezultat ne izgleda previše stilizovano, a lako ga je napraviti kod kuće sa samo nekoliko proizvoda.

Konačan efekat ove frizure je kao da ste se spremali za noćni izlazak, prespavali noć, a ujutro kosu osvježili sa malo suvog šampona. Kako se pravi frizura sa indie sleaze talasima?

Kako ćete ih formirati? Nanesite pjenu za oblikovanje i teksturu nakon pranja kose, dobro je osušite. Nakon toga, peglom pravite blage talase, ali nikada nemojte zahvatiti vrh kose ili kosu u blizini korijena. Obavezno mijenjajte smjer i visinu talasa za prirodniji efekat. Naprskajte malo suvog šampona na korijenje za dodatni volumen i učvrstite ga lakom za kosu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. oktobar 2024 16:02