/ -LEKTORKICA
04/07/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jennifer Lopez i Blake Lively otkrile su najbolji kupaći za oblikovanje tijela

Ovo ljeto je i zvanično postalo ljeto seksipilnih jednodjelnih kupaćih kostima. Ove 2024. kao da su sve dame zamijenile svoje bikinije jednodjelnim kupaćim kostimima koji bolje prekrivaju nesavršenosti, a podjednako su sekspilni.

Nije čudo što ih vole – ovakav kupaći je savršena sredina između tipično konzervativnog stila i jedva vidljivog bikinija, koji nudi pravu ravnotežu pokrivenosti i vidljive kože. Mnogo stilova nas je oduševilo ovog ljeta, ali ako biramo pobjednički, onda su to bijeli kupaći u kakvim su viđene Jennifer Lopez i Blake Lively. Lopezova je snimljena za vrijeme svog već čuvenog odmora u Italiji u potpuno bijelom jednodjelnom kupaćem. Dubok dekolte, uske bretele i visoki izrezi na kukovima; ovaj kupaći je dokaz da jednodelni model ne mora da bude basic, već da može biti zaista seksi.

Za razliku od štikli koje su koštale oko 1.200 dolara i preskupog nakita, ovaj kupaći Jennifer Lopez prilično je pristupačan. Riječ je o Gooseberry Intimates kostimu od 99 dolara. U čemu je tajna ovog kupaćeg kostima? Sam kroj – duboki dekolte i visoki izrezi za noge vizuelno izdužuju i stanjuju liniju. Ali, pravi trik radi elastična dupla postava – ona je koja omogućava da zablistate na plaži.

Čak i kada vam ovaj brend nije pri ruci, bodyshape kupaći kostimi jesu i to u mnoštvu varijacija brendova, boja i modela,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 19:02