/ -INSTAGRAM
25/09/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kendal Džener u bojama jeseni

Prolete drago ljeto, stigla nam je jesen. A Kendal Džener je proslavila dolazak jeseni u savršenom izdanju i u bojama koje plijene ljepotom i elegancijom.

Braon haljina Kenda Džener oličenje je sofisticiranosti

Kendal Džener započela je novu sezonu udobnom, šik odjećom dok je prisustvovala predstavljanju nove kolekcije brenda Bottega Veneta za proljeće/ljeto 2025. Revija je održana na Milanskoj nedjelji mode u subotu.

Za tu priliku, manekenka — koja ovaj put nije šetala modnom pistom, već je radije gledala u reviju iz prvog reda — obukla je prelijepu, elegantnu, čokoladno braon haljinu. Haljina ima duge rukave, a naborani struk ukrašen je zlatnim brošem koji je još više istakao savršenu boju i obline zanosne Kendal. Da li braon haljina upravo preuzima tron crnoj haljini?

Manekenka je za tu priliku odabrala krupne zlatne minđuše, braon kožnu torbu i par kontroverznih potpetica. U pitanju su štikle od krokodilske kože u dubokoj bordo nijansi.

Uprkos tome što je Kendalina odjeća zaronila glavom u jesen, njena nova platinasto plava kosa je, s druge strane, i dalje širi vibracije ljeta. Manekenka je stilizovala svoju svježe ofarbanu i ošišanu kosu u atraktivni lob sa izvijenim krajevima.

Ranije ovog mjeseca, rijaliti zvijezda je pokazala svoj novi izgled na seriji fotografija objavljenih na Instagramu sa natpisom: "Plavuša". Prema Dženerinoj koloristkinji, Dženi Peri, njena kosa inspirisan je ikonom stila 90-ih Caroline Bessette-Kennedi. "Trebalo mi je dva dana da joj izvučem ovu prelijepu nijansu zlatne plavuše", izjavila je Peri.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 05:02