/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-OLEJOHNY
01/03/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kratki pravougaoni nokti ponovo su u trendu

Vraća se moda 90-ih

Sudeći po Megan Markl i Tejlor Svift, u modu se vratio kratki kvadratni oblik noktiju koji je dominirao 90-im. Ali za razliku od oštrih, pravougaonih noktiju iz 90-ih, sada je u modi malo zaobljeniji manikir, koji deluje malo mekše i ženstvenije. Ako vam treba malo inspiracije za kreiranje novog, modernog manikira, samo nastavite da skrolujete.

Apstraktni pastel

Ove pastelne mrlje su istovremeno geometrijske i meke, dodajući moderan sjaj oblicima iz 90-ih. Svaki nokat ima drugu zabavnu boju na prozirnoj goloj bazi.

Pink i braon

Ružičasta i smeđa bila je jedna od ključnih kombinacija boja 90-ih. Ovo je savršen manikir koji možete isprobati ovog proljeća. Svaki nokat sadrži različitu mješavinu tamno smeđe, žute, krem i bebi roze.

Kratki frenč

Sve se mijenja, ali francuski manikir nikad ne izlazi iz mode. I savršeno pristaje pravougaonim noktima.

Svjetlucavi nokti

Svjetlucavi nokti savršen su način oživite trendi manikir iz 90-ih. Ovaj mani karakterišu krupni gliteri na svakom noktu koji je završen gornjim premazom visokog sjaja.

Veseli manikir

Smajliji su bili veoma popularni 90-ih. Ovaj manikir momentalno podiže raspoloženje i idealan je za proljeće i ljeto. Da biste ga kreirali trebaće vam lakovi u boji jorgovanai brusnice i obavezno ostavite akcentne nokte u jednoj boji kako bi manikir bio još efektniji.

Mini srca

Ako želite sofisticiran manikir, ovo je pun pogodak. Jednostavano i vrlo efektno. Mala crna srca na akcentnim svetlo roze noktima su prosto neodoljiva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:37