/ GETTY IMAGES-IRINA TIUMENTSEVA
25/07/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kvadratni nokti su ponovo u trendu

Od svih oblika i stilova noktiju, čini se da su kvadratni nokti najčešće podcjenjuju. A to je potpuno pogrešan pristup! Nema boljeg oblika ako nosite kratke ili nokte srednje dužine. Dodaju blagu oštricu svakom manikiru, a pritom i povećavaju površinu na kojoj nail artist može da radi.

Kvadratni nokti imaju ravne ivice i ravan vrh, daju odvažan i moderan izgled. Ovaj oblik je idealan za sve dužine noktiju, pa čak i za duge ako želite i sa sobom nosi povratak u estetiku 90-ih.

Da li su kvadratni nokti u modi 2024. godine?

Za sve nas koji uveliko znamo koliko su kvadratni nokti lijepi, dobre vijesti: oni se vraćaju na velika vrata 2024. godine. Svi, od slavnih zvijezda do kraljevskih dama, uključujući trenutno mega popularnu Tejlor Svift, Selenu Gomez i Megan Markl, prihvataju ovaj stil.

Za koga su kvadratni nokti dobar izbor?

Čak i ako ne marite za trendseterke i poznate ličnosti, postoji mnogo drugih razloga da probate kvadratne nokte. Kao prvo, stil je zaista praktičan jer je idealan za kratke i srednje dugačke nokte. Oni takođe izgledaju odlično na svim ženama sa dugim prstima, uskim šakama ili uskim noktima. A ako nemate vremena za duge sedeljke kod manikira – ovaj trend zahteva jako malo pažnje.

Najbolje manikir ideje za kvadratne nokte:

Neonski zeleni nokti

Ova boja nekada je bila rezervisana za "ružne" manikire, ali ovoga ljeta je rado nosimo. Odlično izgleda na preplanulu kožu.

Bubble bath nokti

Najpopularniji minimalistički manikir ovoga ljeta, bubble bath izgleda odlično u kombinaciji sa kvadratnim oblikom noktiju.

Sirena nokti

Mermaidcore je preživio u nakitu i aksesoarima ove godine, a u kombinaciji sa hromiranim noktima izgleda kao prava ravnoteža edgy i girly stila.

Pastel pop nokti

Kombinacija sjaja, pastelnih boja i malo zlata – deluje nespojivo, a ipak rezultat je upečatljiv manikir.

Pink ombre nokti

Kombinacija upadljive ženstvene boje i ombre preliva koji je ublažava – idealan ljetnji manikir. Posebno kada su vaš izbor kvadratni nokti.

Limun nokti

Ove sezone it djevojke su inspiraciju za odjeću i za nokte počele da pronalaze u voću i povrću. Paradajz devojke, višnja djevojke, a limun – limun nokti su posebno popularni.

Milky nokti

Mliječni nokti su naslednici clean girl estetike, baš kao i bubble bath. Ako želite manikir koji poručuje moji nokti su zdravi, čisti i lijepi – evo jednog klasika.

Koketni nokti

Izrazito ženstven manikir, sa floralnim akcentima i pastelnim bojama, pravi predstavnik stila kokete. Kvadratni nokti mu dodaju određenu oštrinu.

Cirkoni i stakalca

I kratki kvadratni nokti mogu da šljašte i izgledaju dobro, piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:31