/ GETTY IMAGES FOR MAX®-CINDY ORD
20/08/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lokne Keri Bredšo su najmodernija frizura ove sezone

Sa nastavkom kultne serije, došla je i obnovljena popularnost glavne junakinjeKeri Bredšo koju igra Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker).

Osim uzbudljivih modnih kombinacija i bezvremenskih cipela, frizura ove dame je bezvremenski klasik koji još uvijek sve želimo da nosimo. Srećom, nju nije teško napraviti.

Kako napraviti lokne Keri Bredšo?

Lokne se mogu napraviti pomoću pegle za uvijanje prečnika 9-12 mm. Međutim, prije nego što počnete da uvijate, nanesite sredstvo za zaštitu od toplote na lokne kako biste zaštitili kosu od oštećenja. Takođe, pokušajte da ne koristite peglu na jako visokim temperaturama.

Podijelite kosu na male pramenove i uvijte svaki od korijena do vrha. Što su pramenovi manji, to će frizura imati više volumena. Ostavite ih da se ohlade, spustite glavu i protresite lokne, a potom nanesite sprej za teksturu ili suvi šampon. Ovo će pomoći da stajling bude prozračniji i da nemate u potpunosti odvojene zasebne lokne. Postoji još jedna metoda za one koji imaju blago kovrdžavu kosu da biste napravili lokne Keri Bredšo. Operite kosu i nanesiite balzam bez silikona na nju. Potom ispritiskajte kosu rukama. Ako ne vidite kovrdžanje tokom procesa, dodajte još proizvoda i nastavite da cijedite dok ne vidite da se kovrdže formiraju. Potom isperite proizvod i umotajte peškir oko glave tako da lokne zadrže svoj izgled. Sačekajte 10-15 minuta.

Tek nakon toga počinjemo sa stilizovanjem. Da biste to uradile, potreban je kozmetički proizvod za lokne kao što su gel ili pjena. Rasporedite kosu češljem ili rukama, a potom ponovo stvarajte lokne rukama. Koristite fen sa difuzerom ili pustite da se kosa sama osuši.

Pravljenje lokni Keri Bredšo bez toplotnih aparata

Ukoliko ne želite da koristite fen ili peglu za kosu za lokne Keri Bredšo budite spremni da potrošite više vremena. Biće vam potrebna posebna traka za glavu i pjene za kosu. Kupite manje trake tako da lokne nisu tako velike. Nanesite penu ili sprej za stilizovanje na vlažnu kosu, pričvrstite traku za glavu na vrhu ukosnicom i postepeno umotajte pramenove oko nje počevši od lica. Prespavajte sa njima, a sledećeg jutra protresite kosu rukama, dodajte sprej za teksturu ili proizvod sa morskom soli kako biste popravili lak za kosu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 05:41