/ -GETTYIMAGES
07/05/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Makeup artistkinja Hejli Biber otkriva kako postići besprekoran ten u tri koraka

Ako ste istinski makeup zaljubljenik, sigurno ste već naletjeli na ime Katie Jane Hughes.Ova žena, koja je zadužena za besprekoran izgleda Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley i Kate Bosworth, definitivno je jedna od najtraženijih šminkerki današnjice.

Od svjetlucavih sjenki za oči do najoštrijeg mačjeg oka, Hughes je najpoznatija po jednom: postizanju vlažnog besprekornog tena.

A sve to postiže u samo tri koraka.

Besprekoran ten u 3 koraka

Korak 1:

Pripremite kožu hidratantnom kremom, fokusirajući se na djelove lica gdje želite najviše sjaja. Gledajte da krema bude lagane teksture i obavezno sačekajte da se dobro upije. Ukoliko ova krema ima i dodatni SPF efekat – odlično! Ujedno i njegujete svoju kožu.

Korak 2:

Prajmerišite kožu u potpunosti. Za tako nešto vam treba provjeren proizvod, onaj koji nema prejak sjaj i koji je suptilan. Slobodno koristite testere u parfimeriji kako biste otkrile onaj prajmer koji vam najviše odgovara. Za to ipak treba malo iskustva.

Korak 3:

Tonirana hidratantna krema je treći važan proizvod. Koristite je u djelovima gdje biste možda željeli više pokrivenosti. Ukoliko vam treba jače prekrivanje, tinte za ten su odlična opcija. Tonirana krema je ujedno proizvod koji mogu da koriste žene svih uzrasta – od mladih djevojaka koje će tako izbjeći zapušenje pora, do žena pred menopauzom koje korišćenjem kreme izbjegavaju efekat maske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:21