Morgan Friman / Shutterstock
06/01/2024 u 08:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Morgan Friman otkrio pet omiljenih filmova u kojima je glumio

Frimen se nije dvoumio oko svojih favorita, ali je njegov odgovor iznenadio fanove jer glumac nije naveo film koji je većina očekivala

Glumac Morgan Friman oduševio je milione gledalaca širom svijeta svojim rolama. Iako je igrao u mnogim legendarnim filmovima, u nedavnom intervjuu otkrio je svojih pet omiljenih filmova u kojima je glumio.

Tokom intervjua za Foks, glumac je zamoljen da izdvoji filmove na kojima je radio, a koji su na njega ostavili neizbrisiv utisak i pomogli mu da postane još bolji glumac.

Frimen se nije dvoumio oko svojih favorita, ali je njegov odgovor iznenadio fanove jer glumac nije naveo film koji je većina očekivala.

Kao omiljene filmove na kojima je radio, Friman je naveo Inviktus (2009), Rat za slavu (1989), Noć i dan Makroa (1987), Osloni se na mene (1989) i Vozeći gospođicu Daisi (1989), prenosi Far aut magazin.

Većina fanova je vjerovatno očekivala da će na spisku biti Bjekstvo iz Šošenka iz 1994, ali to nije bio slučaj. Frimen je naveo i razlog zašto taj film nije na njegovoj listi favorita.

„Žao mi je, svima je to omiljeni film, ali ne nužno i moj. Znam da ga svi vole i veoma sam srećan zbog toga“, prenosi Far aut magazin. Kao dodatno objašnjenje, glumac je istakao da mu produkcija nije bila baš prijatno iskustvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:04