/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-NATALIIA SINCHUK
08/09/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najmodernije kožne jakne za jesen 2024.

Kožna jakna je klasik. Bila ona glavni trend ili ne, nosićemo je iz sezone u sezonu. Njena bezvremenska vrijednost potiče od toga što svakom izgledu dodaje oštrinu, malo luksuza i seksipila.

Hajde da se upoznamo sa glavnim trendovima sezone i krenemo u potragu za savršenom kožnom jaknom.

Najmodernije kožne jakne za jesen 2024

Koža je dugo bila lider na Nedjeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu, a svake godine svjetski dizajneri reinterpretiraju trend i pokazuju nam potpuno novu verziju. Koji su modeli kožnih jakni popularni u jesen 2024?

Jakna sa kragnom

Ove jakne imaju elegantan dizajn, njihov kroj je uredan i minimalistički. Ako ipak želite da dodate odvažnost svom izgledu, onda obratite pažnju na paletu boja ili dizajn – koriste se jarko crvene nijanse, ljubičaste, zebra pruge i leopard pege.

Vintage stil

Hejli Biber je prošle godine postavila ovakve jakne u centar modnih zbivanja. Jakne koje izgledaju pohabano i iznošeno čak i kada su tek kupljenje sa nama ostaju još jednu sezonu. Birajte oversajz modele. Nosite ih u kombinaciji sa kancelarijskim suknjama, strogo krojenim haljinama ili se poigrajte kontrastom i nosite satenske suknje i bluze na volane u tandemu sa starinskim kožnim jaknama.

Kožni bomber

Zvali je bomber ili koledžica, tek preppy stil je i dalje zadržava u fokusu. Ona je vrlo lako uklopiva – bomberi se već sezonama nose u svim kombinacijama, od suknje do otmenih pantalona i shodno tome u svim prilikama.

Kožni mantil

Strogo gledano, ovo nije jakna, ali je zato savršena gornja odjeća za jesen 2024. Za one kojima je klasični trenč kaput dosadio, ovo je odlična opcija. Trenč kaput je hrabar, seksi, prepoznatljiv komad odjeće koji će sigurno privući pažnju. Koji izabrati? Dužina treba da bude maksi – nikada neće napustiti trendove. Paleta boja može biti različita, sve zavisi od vaših preferencija, ali ne bi trebalo da se ograničavate na osnovnu crnu.

Bajkerska jakna

Još jedan bezvremenski stil i savršena kombinacija za najpopularnije čizme sezone – bajkerske čizme. Protresite svoje ormare, pronađite ih a onda stilizujte ih čipkanim hulahopkama, ravnim prstima i lepršavim suknjama dok vrijeme dozvoljava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 03:02