/ -SHUTTERSTOCK
19/06/2024 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najnovija verzija francuskog manikira koja je pokorila svijet

Ako volite jednostavan, elegantan manikir onda je frenč idealan za vas, a ove godine ćemo ga viđati u malo frugačijoj verziji koja je trenutno jedna od najtražnijih u salonima širom svijeta. Fali vam inspiracije? Samo nastavite da skrolujete, pronašli smo odlične ideje za moderni, sofisticirani frenč.

Najnovija verzija francuskog manikira: Kako je sve počelo

Godine 1975, Džef Pink, osnivač Orli-ja, napravio je diskretan i svestran manikir sa bijelim lakom kako bi maksimalno uštedio vrijeme na holivudskim filmskim produkcijama. I tokom promjene kostima za svoje glumice. Međutim, kasnije je postao popularan na pariskim modnim revijama i preimenovan je u "francuski manikir". Tako postaje jedan od najpoznatijih manikira danas koji ima bezbroj verzija.

To je ono što znamo na društvenim mrežama kao ‘dekonstruisani francuski manikir‘. Ili što je isto, dizajni koji, iako prate ovaj manikir, razbijaju ustaljene forme kroz nove verzije. Kao što su obrnuti francuski manikir, dvostruki francuski ili "nevidljivi". Najnovija verzija popularnog franča sadrži ‘gole‘ boje u osnovi i dvostruke vrhove u raznim bojama.

Francuski manikir s narandžastim vrhovima

Ukoliko želite veseliji manikir za ljeto, idealno bi bilo da prepoznatljive linije na vrhovima noktiju obojite upadljivim bojama.

Metalik francuski manikir

Ako tražite nešto autentično, odaberite metalik završnu obradu na francuskim vrhovima. Zlato je i te kako poželjno ove sezone.

Francuski manikir sa dvije boje

Takođe možete izabrati da kombinujete dve različite nijanse za gornju i donju konturu. Naravno, ako želite da i dalje izgledaju elegantno, izaberete dve nijanse iste boje.

Manikir sa tačkicama

Bez sumnje, jedan od najoriginalnijih i najatraktivnijih načina za nošenje ovog trenda je da ukrasite vrhove noktiju tačkicama (mogu biti jedne, dvije ili više boja) kako biste kreirali veseliji i upečatljiviji manikir.

Crni frenč

Ne mora sve da bude belo ili veselih nijansi, crna je takođe veoma elegantna opcija za nošenje providnog francuskog manikira.

 "Prozirni" francuski manikir sa bijelom bazom

Promjena tona baze umjesto konture takođe može biti još jedna veoma elegantna alternativa. Idite na diskretnu i elegantnu podlogu i dodajte boju vrhovima ili obrnuto.

Francuski manikir s gliterom

Još jedna veoma elegantna opcija koja će biti hit ljeta 2024. je korišćenje lakova sa šljokicama za iscrtavanje francuskih vrhova. Ukratko, radi se o tome da date malo mašte kako biste postigli kombinaciju manikira koja vam se najviše dopada, ali da vrh nokta uvijek ostavite konturisan bez dovršetka punjenja,piše lepotaizdravlje.rs Tako jednostavno i elegantno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 13:45