/ -SHUTTERSTOCK
14/06/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najpopularnija parfemska ulja

Kada se spomene parfem, većina ljudi pomisli na parfemsku vodu ili miris u spreju. Manji broj pomisli na parfemska ulja. Za razliku od parfemskih i toaletnih voda, koje sadrže miris na bazi alkohola, mirisna ulja sadrže miris u onome što se naziva noseće ulje.

Veoma su koncentrisana i nanose se direktno na kožu, obično preko plastične loptice koja se nalazi na vrhu flašice. Mirisna ulja su postojanija od parfema, miris mnogo duže traje, a bočice su manje i ne zauimaju mnogo prostora u torbi ili neseseru. A u nastavku ćete vidjeti koja su to parfemska ulja najpopularnija u ovoj godini.

Najbolje ulje za dan: Byredo Blanche L‘Huile Parfum

Ovo mirisno ulje je izuzetno snažno i dovoljna je bukvalno kap. Stavite je na pulsne tačke, isto kao i parfem. Mirisaćete cio dan. Sofisticirani miris pogodan je za sve prilike, s njim ne možete pogriješiti. Ključne note: aldehid, ruža, mošus

Najbolje ulje za noć: Lumira No352 Perfume Oil

Ako tražite parfemsko ulje koje će vas pratiti u noćnom izlasku, onda je to Lumira No352. Miris je malo tradicionalniji, možda više muški, idealan za sve one koji vole uniseks parfeme. Note kože, kedrovine, mljevenih začina, mošusa, lavande i još mnogo toga djeluju u harmoniji da stvore mošusni, senzualni miris sa prizvukom slatkoće koja oživljava kada se slegne u kožu.

Najbolje cvijetno ulje: Plur Missing Person Fragrance Oil

Ako niste upoznati sa ovim parfemom koji je opčinio svijet, to je cvijetni mošus koji podsjeća na dugotrajni miris kože. Intimno je poznat i sadrži mješavinu mošusa, jasmina, cvijeta nerolija, cvijeta narandže, sandalovine i još mnogo toga, što stvara romantičan, ali nosiv miris. Sama formula sadrži jasmin identičan prirodi, održiviju alternativu pravom jasminu, kao i sandalovinu iz održivog izvora. Ulje je lagano, nemasno i dobro se zadržava na koži,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 18:00