/ -SHUTTERSTOCK
20/06/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ovog ljeta vladaće voćni manikir

U svom izvještaju o trendovima za ljeto 2024, Pinterest je rekao da su pretrage za "voćni nokti" porasle za 175 procenata na platformi u aprilu 2024, u poređenju sa aprilom 2023.

Izvještaj je takođe primijetio povećanje specifičnijih pretraga. Naročito se ističu "nokti grejpfrut", "nokti borovnice umjetnost" i "slatki nokti s jagodama".

Holivudski manikirka Hang Nguyen takođe je primijetila povećano interesovanje za voćni manikir. "Došlo je do porasta kada su voćni dezeni za ukrašavanje noktiju u pitanju. A posebno je velika potražnja za trešnjama, jagodama i limunom", kaže manikirka. Uopšteno govoreći, voćkice na noktima jako su popularne tokom proljećnih i ljetnjih mjeseci. Tada svi tražimo veselije, razigranije dezene koji momentalno popravljaju rasploženjem dodaje manikirka.

Iako ovaj trend možda ne izgleda jednostavno za početnike u umjetnosti noktiju, moguće je postići voćne nokte čak i ako vaše vještine nisu napredne. Ngujen ukazuje na svoje tutorijale za pedikir od jagoda, lubenice i ananasa kao dva relativno laka primjera. Uradi sam ili profesionalni voćni dizajn noktiju može odgovarati različitoj estetici, u zavisnosti od toga šta odaberete. Bez obzira na to da li razmišljate o noktima od jagodičastog voća, citrusnom dizajnu ili punoj voćnoj salati, u nastavku ćete vidjeti inspirativne fotografije koje će podstaći vašu kreativnost. Samo nabavite raznobojne lakove za nokte (ne zaboravite na bazu i završni sjaj), štapiće i četkice za iscrtavanje. A ako niste vični iscrtavanju voćkica i drugih dezena, nabavite stikere (naljepnice) za nokte.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 08:22