/ -JEROD HARRIS, AMY SUSSMAN/GETTYIMAGES
16/03/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pank frizure za žene sa stavom

Вraća jedan buntovan i nepredvidiv trend

Svi znamo da su trendovi ciklični. Nakon brojnih ženstvenih izgleda, sada nam se vraća jedan buntovan i nepredvidiv trend: pank frizure. Ipak, one ne izgledaju kao sedamedesetih ili osamdesetih. One nisu estetika ružnog već naprotiv: način da žena kaže da je samostalna, liјepa i jedinstvena.

Čak i tako, pank kosa čini sopstveni pododјeljak. Nosi prkos koji mejnstrim frizure jednostavno nemaju. Čitava agenda je da je pank frizura, u stvari anti – trend. Ona se pravi u inat svim trendovima. A danas više nego ikada, zviјezde su vratile ovu revoluciju frizura.

Kako se danas nose buntovne frizure?

Umјesto da sama po sebi pravi provokaciju, današnja pank frizura je pažljivo uklopljena u lični stil osobe koja je nosi. Florence Pugh i Doja Cat su sjajni primјeri za to. Florens je prošle godine eksperimentisala sa kreativnim frizurama poput mini šiljaka, piksi krojeva i biksi krojeva. Doja je, pak, obrijala kosu (i obrve) jer: zašto da ne?

Smјelost koju nosi pank je inspirisala i Beyonce koja je iskoristila priliku da eksperimentiše sa alternativnim frizurama. Isprobala je dvobojni skank cipal, vampirske rese, karamel cipal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:09