/ SHUTTERSTOCK-U J
20/08/2024 u 16:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pet najmodernijih boja kose za jesen 2024.

Jesen, osim pada temperature, uvijek donosi i promjene u našem stilu i garderobi. Nekako nam se prišunjaju tiše i zagasitije boje, odjeća postaje tamnija, a boje kose i noktiju mekše.

Ove jeseni, boje kose koje ćemo nositi su bogate, duboke i ostavljaju luksuzan utisak. Što je najbolje, uz njih kosa izgleda sjajno, kao staklo.

Srećom, jesen 2024. ne donosi nam značajne prelaze, već suptilne promjene koje se lako prihvataju i realizuju.

Koje su najmodernije boje kose za jesen 2024?

Kao i uvijek, najbolja boja kose je ona koju volite. Ali, ako vas praćenje trendova čini srećnim, onda znajte da i dalje ostajemo na prilično svetloj strani spektra. Najmodernije boje su one plave, od platinastih, do medenih nijansi.

Iako crnke još neko vrijeme ne mogu da se nadaju osvajanju pista, primjetno je da se nose i neke tamnije boje kose ove jesein 2024. Bogate braon nijanse, kao i bakarno crvena boja dobile su svoje mjesto na mejnstrim listi.

Najmodernije boje kose za jesen 2024: TOP 5

Šampanj plava kosa

Očekujte da ćete ove jesenje sezone vidjeti mnogo plavih nijansi, od platinaste do mednih nijansi. Ipak, bež plavuše, koje su negdje na sredini ove platene – pobjeđuju. Boja šampanjca je meka, luksuzna i prilagođava se i toplim i hladnim tonovima kose.

Smokey brineta

Ako ste brineta, znajte da caruju duboke nijanse, slične onima koje smo gledali prošle zime. Nosiće se tamna čokoladno braon i espresso braon tokom jeseni 2024. Ako tražite trendi boju sa dubinom i dimenzijom, smokey braon je savršena boja za prelazak u hladniju sezonu.

Kajsija

Nakon strawberry blonde stiže nam apricot blonde kosa. To je mješavina zlatno plave i bakrene sa nešto više oštrine. Odlična opcija za sve duge, talasaste frizure.

Bakarno crvena

Bakreno crvena, nazvana još i cowgirl copper, ponovo nam se vraća ovog avgusta. Ova nijansa, koja je opisana kao mješavina braon i bronze i koja daje kosi efekat rđe, malo je suptilnija i samim tim za nijansu nosivija varijanta crvene kose.

Medno plavi pramenovi

Oda 90-im i pre Y2K eri, su medni i karamel pramenovi sa braon svijetlo smeđom osnovom. Oni mogu da se nanose kao highlihts ili babylights pramenovi, ali dobro izgledaju i kada su ureađeni u balayage tehnici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 00:52