/ GETTY IMAGES-DAVID DEE DELGADO
27/04/2024 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Puter žuta će biti boja ljeta

Žuta je boja koja trenutno podiže raspoloženje. Podsjeća na Sunce, cvijeće, nasmijana lica, more i pozitivnost. Čim dođe proleće ova boja dobije na popularnosti upravo zbog svog dopaminskog efekta.

Piste od Pariza do Njujorka i Kopenhagena najavile su ekspanziju ove nježne žute nijanse. Kolekcije Sandi Liang, JV Anderson, Burberry dokazale su da je puter žuta nova zamjena za bež i krem. Nijansa koja može da se nosi uz sve, slično omiljenoj bijeloj majici,piše lepotaizdravlje.rs

#1 Puter žuta za posao

Uprkos vibracijama koje vrijeme možda odaje, ljeto je još uvijek daleko, što znači da će većina nas provesti proljeće sedeći za svojim radnim stolovima. Ali ne brinite – veoma je jednostavno unijeti toplinu u radnu odjeću.

#2 Puter i teksas

Za izlazak sa prijateljima u kasnu šetnju puterasta nijansa je odlična opcija. Odlična je zamjena za mornarski plavu, breton pruge ili bijelu boju.

#3 Dan u gradu

Ova žuta boja igra svoju ulogu i kada vam treba udobnost. Adidas Samba, kožna tašna, majica kratkih rukava i grad je vaš.

#4 Puter žuta za Ljetnje vjenčanje

Saten i puter žuta stvaraju zajedno posebno nježan i ženstven efekat, savršen za romantična ljetnja vjenčanja u prirodi.

#5 Uz jarke boje

Ova nijansa žute nosi se ovoga ljeta kao neutralna boja, stoga je možete kombinovati i sa jarkim nijansama poput pink ili plave.

#6 Za putovanja

Kombinezoni se nose i ove godine, a puter žuti je dovoljno nježan da može da se kombinuje podjednako dobro sa anatomskim papučama ili zlatnim štiklama.

#7 Potpuna elegancija uz animal print

Puter žuta može da podigne autfit, naročito ako je dobro uklopljena sa animal printom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 23:50