/ -SHUTTERSTOCK
03/09/2024 u 19:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sara Džesika Parker oživjela vintidž trend

Glumica, koja tumači ulogu Keri Bredšo, primijećena je na snimanju treće sezone And Just Like That… u Njujorku. Odjevna kombinacija koju je tada imala mnogima se učinila poznatom. I to sa dobrim razlogom.

Sara Džesika Parker ponovo je viđena u stajlingu od prije 24 godine. Prozirna retro bluza dugih rukava sa potpisom brenda Chanel ukrašena je šarenim printom i prepoznatljivim logotipom. Takav modni komad ne samo da je vodeći modni trend za jesen, već i nosi simboliku za sve ljubitelje serije. Prvi put se pojavila u epizodi Hot Child in the City koja je emitovana 24. septembra 2000. godine, i odmah postala ikoničan dio modne kapsule.

Davne 2000. godine, retro bluza je uparena uz ljubičaste kapri pantalone, tirkiznu maramu i sandale na štiklu. Keri Bredšo je tada stvorila stajling koji savršeno odražava njen neobičan ali uvijek efektan stil. Još u to vrijeme, ova odjevna kombinacija je postala jedan od nezaboravnih modnih trenutaka koji je definisao brojne trendove početkom 2000ih.

Prosto je bila sudbina da ova retro bluza dobije novi život. U aktuelnoj sezoni And Just Like That, glumica je vintidž komad stilizovala sa modernim obrtom. Uparila ju je uz ljubičastu suknju i sandale sa tie-dye trakama brenda Chartreuse. Odjevna kombinacija savršeno prikazuje evoluciju Keri Bredšo, kombinujući nostalgične elemente sa modernim detaljima. Čini se da je ostala vjerna stilu ali ipak odrasla.

Povratak ikoničnog modnog komada izazvao je oduševljenje među obožavateljima koji su odmah prepoznali da je u pitanju ista retro bluza. Ovaj trenutak sa snimanja nije samo modna poslastica, već dokaz da istinski stil nikada ne izlazi iz mode.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 05:01