/ SHUTTERSTOCK
13/09/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Torba u obliku polumjeseca vlada jeseni 2024.

Uglađene frizure se viđaju svuda tokom Nedjelje mode u Njujorku, moda iz devedesetih nas opseda već sezonama. Ipak, na modnom nebu događa se jedna nepredvidiva promjena.

Čuvena baget torba koja je važila za najpopularnij izbor decenije još do kada ju je Fendi ponovo lansirao 2019. godine, dobila je dostojnu konkurecniju. Ove jeseni, ubjedljivo najtraženija je torba u obliku polumjeseca.

Bilo da je riječ o Bottega Veneta ili Reformation, torba u obliku polumjeseca dodaje dašak hirovitosti svakom ansamblu. Ako želite da dodate jednu ili dvije svojoj rotaciji, mi smo tu da vam damo ideju.

Za svaki dan: krosbodi torba u obliku polumjeseca

Ova torba je nevjerovatno korisna i nezamjenjiva u svakodnevnoj upotrebi. Pruža pokretljivost, ruke su vam slobode i lako se može nositi preko vašeg debelog zimskog kaputa. Torba u obliku polumjeseca dolazi u raznim rasponima veličina, samo je stvar u tome da odaberete pravu za svoje potrebe.

Za svečane večeri: Mini torba u obliku polumjeseca

Iako dolaze u samo jednom obliku, sitne izmjene u dizajnu, veličini, dužini kaiša, teksturi, materijalu čine ove tašne upotrebljivim u svakoj prilici. Umjesto klač torbe za kojom biste obično posegli kada se spremate za septembarsko venčanje, vi se opredijelite za mini tašnicu jedinstvenog oblika.

Za posao i grad: Torba na rame

Torbe u obliku polumjeseca sa remenom je najbolje rešenje kada idemo sa spiskom zadataka u grad, jer nam ostavlja ruke slobodnim. Odlučite se za onu koja je dovoljno velika da ponesete sve što vam je potrebno, samo vodite računa da vam ne klizi sa ramena pri svakom koraku. Elegantna završna obrada od gipke teleće kože ili brušenog antilopa dodaje sjaj jednostavnoj majici i farmerkama ili kancelarijskom stilu.

Za jesenje dane: Torba od antilopa

Lako je nositi torbu u obliku polumjeseca u jesen — jednostavno zamijenite ljetnju rafiju za antilop tašnu. Dok je svestrani tekstil primijećen u upotrebi tokom cijele godine, podrivajući staru gardu pravila o sezonalnosti, postoji nešto u vezi sa antilopom što zahtijeva da se kombinuje sa raskošnim kašmirom, blejzerom od tvida i trenč mantilom.

Moderne torbe za jesen 2024. dolaze u ovim bojama:

Boje koje smo viđali u gomili? Konjak i čokoladno braon, iako se ne protivimo ni jednoj nijansi, od crne preko sive do veselih jesenjih nijansi poput martini zelene i čili crvene. Ipak, sjetimo se osnova: luksuzna braon i burgundi boja se ipak izdvajaju kao pobjednici sezone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 03:07