/ SHUTTERSTOCK-CREATIVE LAB
20/03/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Traka za kosu za modernu frizuru

Bilo da se nosi kao dodatak za fitnes ili kao dio sportsko-elegantnog autfita, klasična platnena traka za glavu je nesumnjivo cool

Frizure sa trakom u kosu djeluju sofisticirano i odlično pristaju svim teksturama i tipovima kose. Osim toga, laka je za upotrebu.

"Ono što zaista volim kod traka za kosu je to što mogu da dotjeraju bilo koji izgled i dodaju malo sjaja jednostavnom stilu", kaže frizer Andrew Fitzsimons.

"Ako nemate vremena da napravite frizuru za neki događaj ili noćni izlazak, dodavanje trake za kosu je zabavan i šik način da poboljšate izgled."

Traka za kosu za savršenu frizuru

Pamučna traka

Bilo da se nosi kao dodatak za fitnes ili kao dio sportsko-elegantnog autfita, klasična platnena traka za glavu je nesumnjivo cool. Bela Hadid podiže aksesoar na viši nivo uparujući ga sa zalizanom kosom skupljenom u nisku punđu sivom, satenskom gumicom za kosu.

Kožna traka

Od početka svoje nedavne modne renesanse – djelimično zahvaljujući stilisti Džejmi Mizrahi – Dženifer Lorens se oslanjala na različite iteracije klasične crne trake kao osnovnog dodatka. To daje poseban šmek njenom uglađenom stajlingu. "Ako želite da nosite kosu spuštenu, ali van lica, traka je savršen dodatak", kaže Fitzsimons.

Traka za glavu od crne tkanine

Stil inspirisan 60-im postaje još glamurozniji uz pomoć široke trake od crne tkanine. Pomoću ovog aksesoara za kosu možete napraviti prelijepu, romantičnu, retro frizuru za svečane prilike.

Široka traka za kosu

Traka za glavu od tkanine može izgledati kao skroman dodatak. Ali nekoliko stilskih manevara osigurava da se ovaj aksesoar savršeno uklopi u večernji stajling. Nicola Peltz-Beckham savršeno stilizuje široku crnu traku na spuštenoj, ravno isfeniranoj kosi, sa crnim blejzerom, sa dubokim dekolteom, piše lepotaizdravlje.rs Traka je ciljano namještena na ide preko gornje trećine ušiju, tako da ispodnje vire prelijepe naušnice. Savršen, romantični autfit upotpunjuje blaga šminka – rumenilo, nude ruž, sjenka u boji rumenila i istaknute trepavice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:44