/ -SHUTTERSTOCK
07/03/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trik s rumenilom koji će vam pomoći da izgledate mlađe

Trik se sastoji u tome da se rumenilo nanese na različita mjesta na licu i bude u fokusu

Popularna tehnika nazvana "Glazed Blush Look" podrazumijeva korišćenje puno rumenila na pravim mjestima kako bi se postigao efekat i uljepšavanja i podmlađivanja. A poenta je ne da koristite malo rumenila kao i obično – naprotiv! Trik se sastoji u tome da se rumenilo nanese na različita mjesta na licu i bude u fokusu.

To znači da lice ne samo da svježe sija, već i porumeni, kao posle trčanja ili intezivnog treninga ili posle opuštajućeg dana na suncu. Pozicioniranje boja naglašava prirodno crvenilo. "Glazed Blush Look" potencira sjaj.

Svako ko je ljubitelj ružičastog i istaknutog rumenila oberučke će prihvatiti "Glazed Blush Look". A kako da se sami našminkate i izgledate mlađe? Kao što je često slučaj, osnova je ključna za pravi rezultat. A gdje je sjaj, iza je vlaga. Zbog toga je neophodna dobra hidratantna krema kao osnova. Kao osnova je pogodan i hranljivi prajmer. Nakon kreiranja baze, možete jednostavno preći na šminku i/ili korektor. Konturiranje se zatim može naneti kao i obično (po mogućstvu vrlo hladnim tonovima i kremastim proizvodima). Zatim se koristi kremasto ili tečno rumenilo,piše lepotaizdravlje.rs

Ovo se primjenjuje na obraze, skoro na most nosa. Neposredno prije nego što se rumenilo sretne sa korektorom, može se izblendati pomoću četke ili sunđera. Ovo stvara rumen izgled. Zatim nanesite još malo proizvoda na most nosa i vrh čela. Kako bi se šminka finiširala i postigao "zastakljen" izgled, preporučuje se nanošenje hajlajtera u odgovarajućoj boji. "Glazed Blush Look" najbolje sija sa više bobičastih, jarko ružičastih ili ružičastih tonova.

"Glazed Blush Look": Hejli Biber nam pokazuje kako! Svako kome je potrebna inspiracija za savršenu šminku često će je naći na licu Hejli Biber. Manekenka se ionako oslanja na sve glazirane trendove, pa nije ni čudo što već duže vrijeme koristi trik rumenila na sebi i kao rezultat toga uvijek ima mlad, svjež i blistav ten.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
RUMENILOIZGLEDTRIK
27. april 2024 07:29