/ -PINTEREST
24/06/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U modi su srebrne štikle: Evo kako ih stilizuje Eva Longorija

Dobre cipele čine čuda. Za tren i naobičniju kombinaciju čine modernom i atraktivnom. A srebrne štikle u tome su nenadmašne i veliki su modni trenad.

I ne samo štikle, već i patike, sandale, baletanke, mokasine, papuče… Slavne dame uveliko paradiraju u njima, među kojima je i prelijepa ikona stila Eva Longorija. Štikle u srebrnoj boji možete stilizovati na bezbroj načina jer sa slažu sa svim. A Eva Longorija odabrala je najseksipilniju verziju. Glumica je primijećena u Njujorku u fenomeanlom izadanju. Obukla je mekanu sivu haljinu,dužine do ispod članaka. Haljina je bez ramena sa zanimljiv detaljem oko dekoltea,piše lepotaizdravlje.rs

Haljina ima nastavak u stilu marame koja se veže tik ispdo grudi. Malo podsjeća na džempe vezan oko ramena. Uz ovakvu haljinu, seksi, metalik srebrne štikle su najbolji mogući izbor. Ne privlači svu pažnju kao što bi to bio slučaj da je glumica obula crne štikle. Prosto savršen stajling.

Naravno, ne morate da nosite visoke potpetice ili haljinu koja je futuristička da biste ispratili aktuelni trend. Džejn Fonda i Kejti Holmes odlučile su se za podjednako efektne srebrne ravne cipele koje takođe možete kombinovati na bezbroj načina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 17:31